Recenze: Soap&Glory WONDERBRONZE SHIMMER BRICK

Vítám Vás na blogu se zbrusu novým designem! Řeknu vám, byla to makačka! Veškeré šablony, html kódy, zkratky atd. jsou pro mě naprostou španělskou vesnicí a ne jednou jsem chtěla při předělávání blog smazat a celý počítač vyhodit z okna. Rozhodovala jsem se mezi dvěma šablonami. První byla naprosto jednoduchá, bez jakýchkoliv vychytávek, jednoduché písmo, černobílá varianta. Nakonec jsem se rozhodla pro trochu složitější design, který vidíte teď. A ačkoliv bylo předělávání náročné, myslím, že se mi celkem zadařilo a já jsem s (dosavadním) výsledkem spokojená. Dosavadním píšu především proto, že ještě není tato verze úplně finální. Pár věcí přebývá, spousta věcí ještě chybí.
Než všechno vykoumám a dotáhnu až k dokonalosti, zatím přicházím s dalším článkem- dnes o pro mě vyloženě letní záležitosti - Soap&Glory WONDERBRONZE Shimmer Brick v odstínu SUNDAZE.

Tenhle kousek vlastním jen díky mé milované sestřičce, která při své návštěvě Londýna zamířila i do Boots a přivezla mi odtud dáreček.Většině z vás nejspíš tuto značku vůbec nemusím představovat, ale určitě se tu najde alespoň někdo, kdo o ní slyší poprvé. Soap&Glory je anglická značka kosmetiky působící od roku 2006. Je známá především svým krásným balením, svými produkty na tělo i do koupele a všemožnými vůněmi, které jsou pro jejich produkty typické. Dekorativní kosmetika mi přijde dost často opomíjená a proto dnes přicházím s článkem o produktu dekorativky - Soap&Glory WONDERBRONZE Shimmer Brick v odstínu SUNDAZE.
Nikdy nevím, jak tenhle typ produktu přesně pojmenovat - rozjasňovač, tvářenka, bronzer? Podobných produktů je každopádně na trhu velká spousta. Ať už v řadách dražší kosmetiky nebo té levnější, jedná se prakticky vždy o to samé. Na výběr je několik jednotlivých barev, které buď můžete míchat nebo používat zvlášť. Konkrétně v tomto případě jsou barvy uspořádané dokola a odstínů je zde celkem 5. Vzhledem k tomu, že jednotlivé odstíny nezabírají tak velkou plochu, je poměrně těžké nabrat štětcem každý zvlášť. Momentálně používám pudr jako takový "topper" na bronzer a dodávám tím svému obličeji tu pravou šťávu a projasnění, které mám v létě ráda. Vezmu velký huňatý štětec a jednoduše ho ve všech odstínech vykoupu. Malým blendícím štětcem potom naberu nejsvětlejší odstín a nanáším ho jako samotný rozjasňovač na lícní kosti a nos. V balení sice vypadá nenápadně, ale na pleti se mění v krásnou zlatou barvu, která na opálené pleti vypadá naprosto božsky. 
Balení mě ani trochu nepřekvapilo. Je krásné, jednoduché, ale zároveň hravé a retro, jako ostatně všechna Soap&Glory balení. V balení je i zrcátko, které je použitelné i při líčení někde na cestách, což se vždy hodí. Je pevné a po zacvaknutí se nestane, že by se samo otevřelo. Po otevření najdeme uvnitř 5 odstínů. Pigmentace u všech je skvělá. Všechny po nanesení házejí zlatavé odlesky a bronzer/rozjasňovač je dost teplý. Já jsem z barev naprosto nadšená a beru ho sebou i na dovolenou, na kterou se chystám. Troufnu si ale říct, že pokud je vaše pleť dost světlá a v létě se ani neopálíte, barvy pro vás budou moc tmavé (až nepoužitelné). V tomhle případě bych spíš sáhla po nějaké světlejší variantě (od Soap&Glory například Glow all out rozjasňovač). Při nanášení malinko práší, ale není to nic tak extrémního, aby mi to na produkt změnilo názor. Já jsem naprosto spokojená a pokud budete mít možnost WONDERBRONZE pořídit, směle do toho!
Na závěr dnešního článku bych vám chtěla moc poděkovat, že na mém blogu trávíte čas. Čtete články, reagujete na ně komentáři a kontaktujete mě přes e-mail. Nesmírně si toho vážím a jen díky vás mě baví blog psát a vymýšlet pro vás něco nového. Na jeden z nových článků, a možná i nějakou novou rubriku, se můžete těšit už brzo a já doufám, že se vám budou líbit stejně jako články předešlé. Do komentářů mi dnes dejte vědět, jestli se vám vůbec nový design líbí nebo nelíbí a co bych případně ještě měla vylepšit. Pro dnešek se každopádně loučím a přeji vám krásný zbytek týdne. S láskou, Vaše M.:) 

2 komentáře:

  1. Wau :) No taky ty barvičky jsou naprosto úžasné, asi jsem se zamilovala a na léto musí být super :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se momentálně vrátila z dovolené a používám ho už jen jako rozjasňovač. Je naprosto perfektní! Pokud máš možnost Soap&Glory někde pořídit brala bych ho hned znovu! :)

      Vymazat

Instagram