Moje Štětce: MAKEUP REVOLUTION ULTRA SCULPT&BLEND

Jak se říká, není každý den posvícení. Není všechno jen růžové a sem tam i zaprší. A přesně tahle přísloví se hodí k mojí momentální náladě, která je podpořená pár událostmi v mém životě a hlavně také zkouškovým obdobím, které je za dveřmi. Naštěstí jsem za dveřmi ale našla i něco, co mě doopravdy potěšilo, růžové bylo a náladu mi o 100% zvedlo, Byl to balíček značky MAKEUP REVOLUTION, ve kterém byla sada štětců ULTRA SCULPT&BLEND aneb sada určená ke konturování a tvarování obličeje a očí. Konturování patří mezi moje nejoblíbenější části líčení. Lehce konturuji každý den a proto jsem byla moc ráda, že tuto řadu štětců můžu vyzkoušet. Vy jí můžete koupit ZDE za 749 Kč, poštovné budete mít zdarma a dorazí vám kolekce s pěnovou houbičkou a třemi metalickými štětci. Samozřejmě první co mě napadlo bylo, že jsou krásné. Ale dál mě spíš zajímalo, jestli tihle krasavci i něco umí a zda se vám vyplatí je pořídit.

Začneme asi tím nejlepším štětcem, kvůli kterému bych byla ochotná sadu pořídit snad vážně znovu. Jde o nejmenší štětec Eyeshadow blender určený k roztírání očních stínů v záhybu víčka. Tenhle chlupáček je na moje malá oční víčka až moc velký, ale věřím, že spoustě z vás bude jeho velikost naprosto vyhovovat. Já ho každopádně miluju na nanášení rozjasňovače a pokud někdo ze zástupců MUR čte tuto recenzi - Prosím, zařaďte nám ho do stále nabídky samostatně! :) 

Cheek & Highlight sculpt&blend je takový menší "flat top angled kabuki" primárně určený k aplikaci tvářenky nebo rozjasňovače. Ani u tohoto štětce ho nepoužívám přímo k tomu, k čemu je určen. Já po něm sahám spíš při nanášení krémových produktů, konkrétně při konturování. Odvádí skvělou práci a jakýkoliv krémový bronzer do pleti zapracuje krásně. Momentálně ho zkouším používat na korektor pod očima a i v tomto případě jsem nadmíru spokojená.
Největší Powder sculpt&blend jsem měla v plánu použít na make-up, ale po prvním ozkoušení jsem záměr přehodnotila. Na make-up mám ráda, když jsou štětiny hodně blízko u sebe, což tady bohužel nejsou a štětec tak pro mě není pro nanášení základu dostatečně pevný. Místo toho mi celkem pěkně slouží k zapudrování krémového konturování. Abych pravdu řekla, nijak extrémně z něho nadšená nejsem, ale používat ho budu samozřejmě dál. 


Posledním kouskem sady je černá pěnová houbička na make-up. Ta se jako jediná dá na e-shopu koupit samostatně, ale pouze v růžové barvě (ZDE). Je krásně měkká, po namočení se dá i lehce vyždímat, takže nezadržuje tolik vody a make-up se s ní nanáší opravdu dobře. 

Celkově jsem se sadou velmi spokojená. Jestli si myslím, že bez ní nepřežijete? To určitě ne. Pokud jste se ale stejně jako já zamilovali do rosegold designu a hledáte perfektní štětce na konturování celého obličeje, máte zde sadu krásných štětců za příjemnou cenu. Po rozpočítání vyjde jeden štětec (nebo houbička) na nějakých 180 Kč, což je v dnešní době už skoro stejná částka, jakou byste zaplatili v drogérii. A co si budeme povídat, málokdy se tam objeví něco takhle krásného na pohled. 
To je dnes ode mě vše. Doufám, že se vám recenze líbila a třeba vás i přiměla k dlouhodobému odebírání mého blogu. Dál samozřejmě moc děkuji značce MUR za zaslání štětců a vám už jen přeji krásný víkend, Vaše M. 

6 komentářů:

  1. Veľmi pekný článok a aj tvoj blog sa mi páči :) Nechcela by si spriateľiť a sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť :) http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář. Jsem ráda, že se blog líbí :)

      Vymazat
  2. Ten design štětců je fakt pěkný, ale ani po tvé recenzi mě nelákají. Z fotek ty štětiny vypadají nic moc. :-( navíc, tvary štětců mi taky moc nesedí. Na blending mám raději přírodní chlup.. Jsem vybíravá :-D navíc houbičky podobné kvality na ebay za dolar, takže cena štětců mi přijde dost vysoká... Bohužel :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blending pudrových záležitostí mám přírodní chlup radši taky, ale na zapracování krémových mi vážně tyhle sedí víc, možná právě tím, jak jsou pevné. Ale samozřejmě chápu. Proti gustu...Znáš to.:)
      Já s houbičkami z ebay zkušenost nemám, tak nedokážu posoudit. V budoucnu ještě plánuji recenzi na tu dražší sadu a to budeš teprve koukat :-D Tam je ta cena fakt přehnaná..

      Vymazat
  3. ten design je naozaj úplne nádherný! ..už len kvôli tomu by som si ich kúpila :O ..ten najmenší štetec by som si aj ja vedela úplne predstaviť na rozjasňovač, alebo možno na kontúrovanie nosa :) ..všetky štetce vyzerajú skveleee <3

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rozjasňovač už ani žádný jiný štětec nepoužívám!:)

      Vymazat

Instagram