RychloRecenze: MAKEUP REVOLUTION Ultra Aqua Brow Tint

Říká se, že obočí je rámem celého obličeje. Nevím, kdo vymyslel a poprvé pronesl tuhle všemi známou větu, ale byl to génius a měl jistojistě pravdu. Proto se v poslední době snažím o obočí více starat. Poprvé jsem si zašla i do kosmetického salónu na profesionální vytrhání a od té doby jsem do svého obočí téměř zamilovaná. Aby to slůvko téměř zmizelo a já mohla být zamilovaná úplně, koupila jsem si od svého Ježíška pár produktů, které jsem zkoušela. A asi nejzvědavější jsem byla na Ultra Aqua Brow Tint značky MAKEUP REVOLUTION. Ta mě zatím vždy mile překvapila svou kvalitou a nízkou cenou, takže jsem při pořizování vůbec neváhala. Možná také proto, že jejich tint na obočí by měl být napodobeninou známého Aquabrow od MUFE. Ten jsem nezkoušela, takže dnešní článek nebude žádným srovnáním. Pokud ale stejně jako já po Vánocích nemáte na rozhazování a stačí vám levnější varianta, čtěte dál. 
MAKEUP REVOLUTION - Ultra Aqua Brow Tint - Light (10 g/129 Kč) 

Za 10 gramů produktu zaplatíte totiž jen 129 Kč, což je úžasná cena. Na vyplnění obočí stačí jen troška, takže vypotřebovat celé deseti gramové balení bude celkem výzva. Každopádně ale výzva, kterou jsem ochotna přijmout, protože tenhle "obočí tintík" se mi moc líbí. Hezky vyplní místa, kde obočí chybí. Navíc se s ním dá krásně a precizně nakreslit/dokreslit tvar obočí a konečně nemám ani problém s perfektním ocáskem na konci obočí. Co bych mu vytkla je určitě to, že je potřeba nechat celkem dlouhou dobu tint zasychat. Je to samozřejmě hlavně tím, že (jak už název napovídá) hlavní složkou je voda. I přesto se barva nijak nemaže ani po zaschnutí nedrolí. Obočí každopádně musím přetřít ještě fixačním gelem, protože samotný tint nefixuje ani trochu.  
MAKEUP REVOLUTION  - Ultra Aqua Brow Tint - Light (10 g/129 Kč) 

Pořád si ještě zvykám na aplikaci. Celý produkt je totiž v tubě a proto je potřeba nejdřív ho někam nanést a až potom aplikovat na obočí. Ráno se nikdy nedovedu vykopat z postele včas, proto mi tenhle krok navíc spíš nevyhovuje a tint budu používat jen na akce, kdy budu mít na přípravu trochu víc času. Nicméně to je jen můj osobní problém, takže pokud na tom po ránu nejste podobně, tint si určitě zamilujete. Navíc se mi moc líbí i barva a tón. Většina tužek/stínů/tónovacích barev z drogérie mi přijde až moc do červena. Tady je barva opravdu neutrální a sedne podle mého názoru většině. V nabídce jsou celkem 4 odstíny: Fair, Light, Medium a Dark (zakoupit můžete ZDE)
MAKEUP REVOLUTION - Ultra Aqua Brow Tint - Light (10 g/129 Kč)
MAKEUP REVOLUTION - Ultra Aqua Brow Tint - Light (10g/129 Kč)
Pravému zátěžovému testu ho nejspíš vystavím spíš až v létě, kdy se teprve projeví jeh voděodolnost. Teď v zimě ale každopádně v mém testu obstál a já ho mohu vřele doporučit. Cena si myslím naprosto odpovídá kvalitě a množství a jeho koupí neprohloupíte. MAKEUP REVOLUTION mě jako vždy nezklamal. 
Máte také nějakou oblíbenou značku od které vás (zatím) nezklamala ani jedna věc?  
MAKEUP REVOLUTION - Ultra Aqua Brow Tint - Light (10g/129 Kč)

Budu se těšit na všechny vaše odpovědi, u kterých se odreaguji od zkouškového období a nechutného a nekonečného učení. Už se upřímně nemůžu dočkat až to bude vše za mnou a já už se budu moct těšit z nové kosmetiky, která je zatím zavřená v šuplíku a čeká na recenzování.  
Tak mi držte palce a mějte se krásně, 
S láskou, Vaše M.  

3 komentáře:

  1. Tohle chci hrozně zkusit, ale bojím se té aplikace. Nevím proč, ale jsem přesvědčená, že mi to sním prostě nepůjde. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych se nebála, že to nepůjde - aplikace je jednoduchá :) Spíš jsem líná na ten mezikrok (nanášení na ruku).

      Vymazat
  2. Podľa mňa to má otrasný ryšavý odtieň. Vyzerala som po jeho použití ako keby som si implantovala chlpy líšky do obočia. Takže použila som ho asi dvakrát a letel do koša :(.

    OdpovědětVymazat

Instagram