RychloRecenze: MAKEUP REVOLUTION Ultra Professional Contour Palette

Značku MAKEUP REVOLUTION jsem vám představila v nedávném článku, kde jsem psala o rtěnkách, které mě nadchly. Stejně tak mě nadchla i nabídka od zástupců značky, vyzkoušet pro vás pár novinek, které se nedávno dostaly na český trh. Vybrala jsem si novinek hned několik a postupně vám o nich napíšu více. Některé mě naprosto dostaly, některé stále ještě zkouším, abych měla ucelený názor. Tímto bych každopádně chtěla značce poděkovat za zaslání produktů a vy se těšte na smršť recenzí, které nás v tomto měsíci čekají.   
MAKEUP REVOLUTION LONDON - Ultra Professional Contour Palette - 399 Kč  

Dnes si představíme první novinku, jejíž uvedení na trh mě potěšilo snad nejvíce. Je jí konturovací paletka MUR Ultra Professional Contour Palette (zakoupit můžete ZDE), která je k dostání za 399 Kč. Při hledání recenzí před objednáváním paletky jsem se setkala i s názory, že je paletka příliš drahá, s čímž já nemohu souhlasit. Čtyři sta za 8 odstínů, neboli jeden stín za 50 Kč mi přijde naprosto ideální a cena mě mile překvapila.
MAKEUP REVOLUTION LONDON - Ultra Professional Contour Palette - 399 Kč
MAKEUP REVOLUTION LONDON - Ultra Professional Contour Palette - 399 Kč
Co mě naopak nepřekvapilo vůbec bylo balení. To je pro MUR naprosto typické - černé a elegantní s rose-gold nápisem je klasikou, která nikdy neomrzí. Nová paletka je navíc ještě zabalená v papírové krabičce, aby se lesklý povrch nepoškrábal. Velké zrcátko, obal (i když plastový) je pevný a já jsem velmi spokojená. 
V paletce najdete 3 rozjasňující pudry, 3 konturovací pudry a 2 zapečené (baked) highlightery. Paletka je přizpůsobena všem odstínům pleti, nicméně si myslím, že těm nejsvětlejším tolik vyhovovat nebude. Konturovací a bronzovací stíny jsou poměrně dost tmavé a jejich vysoká pigmentace by mohla bledulky spíš vyděsit.  
Všechny odstíny jsou jemně mleté a při nanášení se krásně roztírají a ztrácí. Právě díky jemnému namletí vypadají na obličeji přirozeně a neutvoří během dne žádné viditelné mapy. Vydrží mi bez problému celý školní den, což znamená cca 10 hodin

Rozjasňující pudry patří k mým nejoblíbenějším z celé paletky. První má lehce oranžový nebo spíš broskvový podtón, který hravě zakryje kruhy pod očima. Prostřední je tzv. banana powder, který je žlutý. Ten můžete používat buď jako fixační pudr na zarudlejší místa, které žlutá barva zakryje asi nejúčinněji, nebo na celkově projasnění pod očima. Pudr úplně napravo obsahuje malé třpytky, takže na zapudrování obličeje nebude vhodný. Mně se každopádně moc líbí jako velmi jemný rozjasňovač lícních kostí.

Ke konturovacím pudrům vás snad jen upozorním, že malinko práší. Nijak extrémně, ale přeci jen to někomu může vadit. Já si o hranu paletky přebytečné množství jednoduše sklepnu a dál neřeším. Prostřední odstín využívám nejvíce. Ten má šedivý podtón, se kterým se krásně stínuje/konturuje obličej. Dva bronzery po stranách využívám spíš k celkovému bronzování. Jeden je teplejší, jeden studenější.

První ze zapečených rozjasňovačů je pro mě využitelný jen na rozjasnění vnitřního koutku oka. Třpytky v něm a i celková barva jsou na projasnění lícní kosti až moc intenzivní. Je to každopádně jen o mojí preferenci, takže milovnice pořádného lesku si určitě přijdou na své. 
Oproti tomu druhý z rozjasňovačů je pro mě ideální. Nádherně decentní a přirozený lesk narůžovělé barvy dodá dokonalému konturování tu pomyslnou dokonalou tečku a "třešničku na tvářích".  

A tu dodal i této recenzi, která zde dnes končí. Doufám, že se vám článek líbil a že jsem vám na tuhle krásnou paletku udělala zálusk. Konturovací paletky jsou v Čechách celkem nedostatkové zboží a proto jsem moc ráda, že nějaká značka přišla na trh s tak povedenou variantou. 
Jak jste na tom vy? Také jste propadly trendu konturování, nebo vás konturování a i paletka samotná nechává ledově chladnými? 
Budu se těšit na vaše komentáře a názory. 
Krásný zbytek týdne přeje, Vaše M. 

9 komentářů:

  1. Oooo to chci! Děkuji za recenzi a krásné fotky. Teď tuhle paletku nutně potřebuji. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně mě zaujala už dřív, a když čtu samé kladné recenze, asi po ní půjdu :) Bronzery a highlightery jsou prostě moje no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už dlouho mě žádná "drogérková" kosmetika nenadchla víc, jdi do ní stoprocentně! :)

      Vymazat
  3. Strašně mě zaujala už dřív, a když čtu samé kladné recenze, asi po ní půjdu :) Bronzery a highlightery jsou prostě moje no :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po paletce už chvíli koukám. Myslíš, že to je i dobrá volba, když chci konturovat jen na svém obličeji, nebo raději bych měla jít do menších paletek, které mají, kde je bronzer, rozjasňovač, možná tvářenka...? :)
    Polka Dots and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud při každodenním líčení nevyužiješ celou paletku, tak můžu doporučit třeba konturovací duo Sleek, to bylo mým oblíbencem dlouhou dobu. Cena je o něco nižší, balení je skladnější a na konturování bohatě stačí. :)

      Vymazat
  5. Na tuto konturovací paletku už jsem četla spoustu pozitivních ohlasů a musím říci, že provedení je opravdu luxusní! Sama kontrurovací paletku také vlastním jen tedy od Sephory. Je tedy hodě kvalitní, ale musím říci, že mi v konturování, hlavně se světlými barvami vyhovují tekuté přípravky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu jsem se velmi těšila, ale odradilo mě její provedení - myslím si, že zrovna u žlutého pudru, který je mým nejoblíbenějším) musí být složitě pudr nabrat.

      Vymazat

Instagram