RychloRecenze: Essence LongLasting NUDE Lipsticks

Stejně jako každý rok přicházejí na jaře drogérie a parfumérie se spoustou novinek. Jednou z nich je i "nahá řada" značky Essence, která mě zaujala na první pohled. Veškeré produkty, jsou v přírodních tělových odstínech a to (jak už asi víte) je přesně šálek mé kávy. Řada obsahuje laky na nehty, lesky na rty, oční stíny, řasenku a také rtěnky, o kterých dnes budu psát já. Na instagramu jsem viděla, že si spousta lidí myslí, že se jedná o limitovanou edici, ale můžeme být v klidu - tyhle krásky a krasavci  jsou zařazeni do stálého sortimentu. 


                                                 Essence LongLasting Lipstick - 3,8 g/69,90 Kč

Na rozdíl od běžných LongLasting rtěnek je balení sladěné s barvou rtěnky a tak je pro mě jednodušší a rychlejší jednotlivé barvy rozeznat a najít v šuplíku a hrábnout tak rovnou po té jedné jediné, kterou zrovna chci. Jde hezky zacvaknout, takže brát ji sebou na cesty a výlety rozhodně není problém. 
Textura a konzistence je stejná jako u ostatních rtěnek a to velmi krémová, skoro až gelová. Tím, že má takovou texturu je zároveň i celkem hydratační a na rtěch velmi příjemná. Vydrží něco okolo 2-3 hodin, což rozhodně není moc, ale za 70 Kč mi to bohatě stačí a nedělá mi problém jednou za čas rty přetřít znovu. 

Rtěnky můžete koupit celkově v 5 barvách a barevná škála je podle mě sestavená celkem slušně, aby si mohla vybrat doopravdy každá z nás. Mně se samozřejmě líbilo odstínů víc. Nedokázala jsem se rozhodnout a tam jsem pro jistotu vzala odstíny 4 - 02 Porcelain doll, 03 Come naturally, 04 It's nude time! a 05 Cool nude. Po pečlivém testování a zkoušení jednotlivých odstínů je můj názor na rtěnky tak 50 na 50.


02 Porcelain doll - Světlá broskvová, která se mezi mé oblíbence rozhodně nezařadí. Na můj vkus je až moc oranžová, takže poputuje dál..
03 Come naturally - Tahle barva mě zaujala hned na první pohled, protože nic podobného ve svojí kolekci nemám. Je to světlá hnědá, která má v sobě fialovo-šedivý podtón, do kterého já jsem se naprosto zamilovala. 
04 It's nude time! - Tady je všechno špatně! Ať se snažím, jak se snažím, barva vůbec nejde nanést rovnoměrně a její konzistence mi přijde jiná, než u těch ostatních. Zalézá do vrásek, nevydrží tak dlouho a její mrtvolná barva je moc světlá i na zvýraznění středu rtů. Za mě určitě NEBRAT! 
05 Cool nude - No a to nejlepší nakonec. Moje naprosto klasika - studená hnědá, která se mi šuplíku rozhodně nikdy neztratí a myslím si, že pokud jste na tmavší nahé, tak i vás nesmí ve vaší kolekci chybět. 

Swatche zleva: 04 It's nude time!, 02 Porcelain doll, 05 Cool nude, 03 Come naturally


Poslední barva, kterou jsem v regále nechala je taky velmi světla a víc do růžova. Pokud ji některá z vás zkoušela, určitě mi dejte vědět váš názor, jestli jsem pochybila, když jsem ji nepořídila.  
Dnes je to ode mě vše. Doufám, že se vám dnešní článek líbil a uvidíme se zase u toho dalšího :). 
Krásný zbytek víkendu a hodně síly do nového týdne, Vaše M. 

2 komentáře:

  1. chjo, Cool nude a Come naturally vypadají nádherně, ale tu jejich pachuť nezkousnu

    OdpovědětVymazat
  2. přesně, mně taky hrozně smrdí!

    OdpovědětVymazat

Instagram