RECENZE: NARS OUTLAW TVÁŘENKA

Krásné pondělí vám všem! Moc dobře víte, že na mém blogu si většinou přečtete spíš o levné kosmetice. Snažím se vám tu ukazovat, co jsem právě kde pořídila a v jaké akci, dekorativní kosmetiku, která je zároveň levná, ale také i kvalitní. Rozhodně to ale neznamená, že mě dražší kosmetika neláká, že ji sama nevyužívám a že po ní moje srdíčko netouží. Už dlouho jsem toužila po nějaké NARS tvářence a před nějakou dobou jsem konečně svoji touhu ukojila a tvářenku pořídila. Měla jsem ale to štěstí, že úplně nový kousek prodávala jedna slečna na instagramu a tak jsem úplně novou tvářenku NARS v odstínu OUTLAW pořídila za nádherných 450 Kč. Já sice odstín pořídila už v létě, ale právě teď na podzim je tenhle odstín naprosto perfektní a mohu ho konečně pořádně otestovat. Kvůli svým momentálním zdravotním problémům se navíc stejně na nějaké nákupy novinek moc nedostanu a tak konečně začínám pořádně zkoušet kosmetiku, která už mi tu nějaký pátek leží a zaslouží si samozřejmě mou pozornost. Vím, že NARS tvářenky už byly několikrát recenzované a já do tohohle vlaku nasedla hodně pozdě, ale i tak jsem si říkala, že by vás třeba můj názor na ně mohl zajímat. Pokud tomu tak je, čtěte směle dál. 
Balení NARS podle mě patří k tomu (svým způsobem) nejnádhernějšímu balení vůbec. Matný look/design je dle mého názoru neskutečně elegantní a na pohled, ale i na omak prostě luxusní. Rozhodně patří i k nejpevnějším balením, které doma mám a pokud je bezpečně s nějakým kouskem cestovat, je to právě tenhle. Moc se mi líbí, že je v krabičce tvářenka zabalená ještě v takovém kusu kartonu zvlášť a tak je i nějaký ten prvotní převoz bezpečnější. Jediné mínus je v tom, že na matném povrchu jsou vidět jakékoliv otisky prstů, špína a je tedy třeba si buď dávat pozor a nebo jednou za čas balení pořádně vyčistit. Pogumované balení se mi navíc i líbí, protože podle mě nebude tak náchylné, když vám náhodou tvářenka někde spadne. A pokud jste jako já, tak to vám tedy padá všechno pořádně! Velkou výhodou je navíc zrcátko, které se dá v klidu použít při nalíčení celého obličeje v případě, že třeba jiné zrcátko nemáte k dispozici. 
Tvářenky NARS byly jednu dobu celkem diskutovaným tématem, protože ne každému tvářenky vyhovovaly a když vezmeme v potaz jejich vysokou cenu, je jasné, že nejspíš každý chce, aby mu tvářenka vyhovovala ve všech směrech. A přesně takhle to mám s tímto OUTLAW kouskem já. U pár recenzí jsem si každopádně přečetla, že kvalita se dost liší napříč odstíny, takže já mluvím pouze za tento odstín a jsem velmi zvědavá, jestli bude kvalita stejná u toho dalšího. Jako první mě naprosto nadchla pigmentace, která je přímo úžasná. Stačí nanášet jen opravdu malé množství a za celou dobu používání jsem si nevšimla téměř žádného úbytku tvářenky. Myslím si, že to je opravdu takový parťák na hodně dlouhou dobu. Dlouhou dobu taky na tvářích a díky své celodenní výdrži se opravdu stala jednou z nejlepších tvářenek, které jsem kdy zkoušela. 
OUTLAW je na oficiálních stránkách popsán jako jemná růžová se zlatými třpytkami. Já bych spíš použila vínová, protože růžovou si představuji trošku jinak. Zlaté třpytky ve tvářence opravdu jsou, ale nejsou skoro vidět ani v balení, natož potom na tváři. Díky těm malilinkatým třpytkám je ale na tváři takový lehounký odlesk, díky kterému vypadají tváře zdravě a šťavnatě. Já mám tenhle saténový finish čím dál tím víc radši a přijde mi, že každé pleti (myslím ať už suché nebo kombinované či mastné) prostě lichotí. Tvářenku taky velice ráda používám na klientky se zralejší pletí, protože jejich pleti dodá šťávu a pleť vypadá hned o něco víc svěže. Pigmentace skvělá, výdrž perfektní, odstín mi naprosto sedl, já myslím, že tohle rozhodně není poslední kousek mojí sbírky. Musím se vám přiznat, že v poslední době mnohem radši pořizuji high-endové produkty a především tak investuji do kosmetiky, která už je sice milionem lidí ozkoušená, ale také všemi milovaná a já mám tak jistotu, že pořídím správně. 
Tady jsem určitě správně pořídila a tvářenku, stejně jako i zbytek světa, mohu s klidným srdcem doporučit. Rozhodně bych chtěla v budoucnu pořídit některou z paletek, se kterými vždy jednou za čas NARS přijde, protože to už se potom opravdu vyplatí. Spíš by mě zajímalo, jestli je kvalita jednotlivých "mono" tvářenek stejná jako kvalita tvářenek v paletkách. Zkoušeli jste někdy jejich paletky? Pokud ano, určitě mi do komentářů dejte vědět, jestli se můžu spolehnout na to, že je kvalita taky takhle skvělá, protože pokud ano, nebudu váhat a pořídím nějakou okamžitě. Teď už se ale pro dnešek loučím a přeji vám krásný zbytek pracovního týdne. V pátek se opět budu těšit u dalšího článku. Jako vždy doufám, že ten dnešní se vám líbil a zůstanete tu se mnou i do toho dalšího. Teď už je to ale opravdu vše. S pozdravem, Vaše M. :) 

6 komentářů:

  1. vždy som chcela túto lícenku vyskúšať :) vyzerá super super! :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dnes jsem v Sephoře pořídila vánoční set tvářenky a rozjasňovače, obě jsou to miniaturky, ale set je jen za 620 Kč! Pokud chceš zkoušet, tak doporučuji právě teď! :)

      Vymazat
  2. Krásná!! Už delší dobu si nějakou tvářenku od Nars chci pořídit :) tak aspoň vím, že s ní nešlápnu vedle.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Instagram