MOJE ŠTĚTCE: REAL TECHNIQUES SCULPTING SET

Krásnou sobotu vám všem! Základem každého hezkého líčení jsou podle mého názoru kvalitní štětce. Ať už to jsou štětce levné nebo drahé, jakmile jsou kvalitně vyrobené a člověk samozřejmě není úplné dřevo (:)), dá se s nimi vytvořit na obličeji něco nádherného. Já jsem na štětce celkem ujetá a mám jich doma už pěkné kvantum a zrovna nedávno jsem do své sbírky přivítala další kousky. Tentokrát to jsou štětce značky REAL TECHNIQUES, která je svými štětci celkem vyhlášená a patří bezpochyby mezi ty nejpoužívanější ve světě. Známé jsou jak jejich štětce na oči, tak štětce na obličej a zakladatelky značky se snaží na trh přicházet se stále novými tvary, barvami a především sadami, které se drží nejnovějších trendů. Já jsem pořídila jednu z těch novějších sad a to sadu na konturování RT - SCULPTING SET. Já ten svůj pořídila na e-shopu Galaxie přání, kde byl set až podezřele levný a tak jsem ukořistila poslední kus, protože po mojí objednávce set zmizel. Vy každopádně set můžete najít například na českém Beauty - storu (odkaz ZDE), kde set stojí 689 Kč nebo na originálním e-shopu (odkaz ZDE), kde sada stojí v přepočtu 488 Kč. Já mám štětce REAL TECHNIQUES opravdu moc ráda a tak jsem byla zvědavá, jestli mě ani tentokrát nezklamou. 
Sada se skládá ze tří štětců, z nichž je jeden exkluzivní pouze pro tuto sadu a to prostřední vějířový FAN BRUSH, který je dle instrukcí na obalu, a vlastně i obecně daným popisem toho typu štětce, určený především k nanášení rozjasňovače nebo třeba oprašování napadaných třpytek či pudru pod očima a celkově přebytečného množství pudru na obličeji. Štětec má vějířovitě uspořádané štětiny, které mají mezi sebou velké mezery a díky tomu je štětec neskutečně jemný. Já mám na rozjasňovač radši trochu huňatější štětce, ale tenhle jsem si nejvíc oblíbila na nanášení bronzeru. Tím jak je krásně jemný, dá se s ním pudr hezky a přirozeně nanést a nevypadá potom na tváři tak "tvrdě". Je také skvělý na konturování, protože se s ním dá hezky vytvořit přesná kontura, ale díky jeho jemnosti (a samozřejmě také při použití dobrého bronzeru) se dá také krásně rozetřít a ztratit.  
SCULPTING BRUSH je z celého setu největší a je primárně určený ke konturování. Má hezky zkosené štětiny, které jsou přímo perfektní pro nanášení bronzerů a to jak pudrového, tak krémového/tekutého. Já jsem si ale štětec oblíbila hlavně na klasické nanášení make-upu. Štětiny má hezky husté a já mám podobné typy štětců na make-up nejradši. Není to sice klasický "kabuki" štětec, protože jsou štětiny zkosené a celkově zaoblené, ale i tak se na tekuté produkty hodí naprosto perfektně. Korektor, make-up, tekutý bronzer. Všechny tyhle produkty se s tímhle štětcem dají zapracovat do pleti naprosto dokonale a udělají takový krásný a vyhlazený flawless finish. Navíc jsou všechny štětce syntetické a díky tomu nepohlcují tolik make-upu jako třeba štětce přírodní. Pokud by se vám právě tenhle štětec líbil jako jediný, mžete ho koupit i samostatně. Nejlevnější jsem našla na stránce Normain.cz (odkaz ZDE) za 299 Kč.   
Ani poslední štětec SETTING BRUSH nemusíte kupovat v sadě, ale seženete ho jako samostatný kousek. Já jsem právě po tomhle štětci zrovna koukala, když jsem si všimla, že je pro mě sada vlastně celkově výhodnější, ale vy ho můžete sehnat třeba na Notino.cz (odkaz ZDE) za 209 Kč. Sam a Nic (zakladatelky značky a také velmi známé youtuberky) tento štětec určily k zafixování korektoru pod očima, na což je mimochodem taky naprosto perfektní. Já ale zrovna na zafixování používám houbičku (mimochodem také REAL TECHNIQUES) a tak štětec opět využívám na něco jiného. Perfektně se s ním totiž nanáší rozjasňovač. Je hezky malý a díky tomu i precizní a tak rozjasňovač můžete nanést přesně tam, kam chcete. Myslím si, že moje sada byla na stránkách Galaxie přání především proto, že se jednalo o staré vydání nebo spíš starou variantu. V nové variantě, která je v prodeji na oficiálních stránkách REAL TECHNIQUES totiž najdete v balení také krásný bílý stojánek nebo spíš kelímek, do kterého si tyto a i ostatní štětce, které máte, můžete hezky dát. 
Celkově se mi líbí i barva štětců a jejich celkový design. Jediné malinké mínus u štětců RT je to, že se poměrně rychle ošoupou a úplně zmizí nápisy na nich. Což o to, že mi zmizí značka, to mi tolik ani nevadí, ale postupně začínají vždy mizet i názvy jednotlivých štětců a to mi úplně nevyhovuje, protože jsem ráda, když se můžu zpětně na názvy podívat. Není to ale rozhodně nic tak podstatného, co by mě od příštího nákupu dalších štětců této značky odradilo. Jejich štětec na tvářenku patří mezi mé nejoblíbenější štětce vůbec a stejně tak už několik let používám Core Collection, která je určena také na konturování a obličej a je to jedna z původních a prvních sad, které značka uvedla na trh. Momentálně si brousím zuby na další z limitovaných sad Nick's picks , která obsahuje i štětce na oči a všechny tvary štětců mě moc zaujaly. Jaké štětce této značky jste si oblíbili vy? Nebo radši používáte jinou značku? Budu moc těšit na všechny vaše komentáře, ale pro dnešek je to ode mě už vše. Jako vždy doufám, že se vám dnešní článek líbil, a že tu se mnou zůstanete i do toho dalšího. Dnes už ale přeji jen krásný zbytek víkendu a úspěšný start do nového týdne. S pozdravem - Vaše M. 

6 komentářů:

  1. Tak tyhle se RT opravdu povedly!! Nádherné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem po dlouhé době nějakou sadou takhle nadšená! Děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  2. Tie štetce vyzerajú naozaj dobre. Najviac ma zaujal sculpting brush. Veľmi pekný príspevok a blog tak isto hneď dávam odber. Budem rada ak navštíviš aj ty môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tyhle štetce mě na první pohled hned zaujaly. Vypadají fakt pěkně, mají krásnou rukojeť a štětiny vypadají kvalitně a i cena není nějak přemrštěná :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Instagram