RECENZE: FREEDOM HD LIGHT HIGHLIGHTER TRIO - LIT 2

Krásnou středu vám všem! Jestli je něco, co snad každou začínající blogerku potěší, je to spolupráce se značkou, kterou má sama moc ráda. Já už sice zas tak začínající blogerkou nejsem, ale pořád mě nové spolupráce těší více než cokoliv jiného. Tentokrát by nabídla spolupráci značka FREEDOM, která už dlouhou dobu patří mezi moji velice oblíbenou. Dostala jsem nabídku si vybrat několik produktů, které bych ráda vyzkoušela. Předem jsem si udělala malý průzkum a nakonec vybrala i jednu z novinek a to trio rozjasňovačů HD LIGHT HIGHLIGHTER TRIO, které jsou součástí refilového systému aneb sytému "sestav si sám", kdy si pořídíte prázdnou magnetickou paletku a jednotlivé pánvičky si do paletky vkládáte sami. kromě rozjasňovačů značka nabízí také spoustu dalších produktů, od korektorů, přes tvářenky, konturovací pudry až po jednotlivé mono stíny. I ty jsem si celkem oblíbila a vy jste si na blogu mohli přečíst recenzi například na sadu pěti stínů, které mě svými barvami naprosto nadchly. recenzi si můžete přečíst ZDE, ale nejdříve zůstaňte tady společně se mnou a podívejte se i na tuto sadu, která stojí za vyzkoušení, pokud za rozjasňovače nechcete utrácet žádné velké peníze.
Za sadu těchto tří rozjasňovačů totiž zaplatíte pouze 160 Kč a můžete ji pořídit i v dalších třech variantách. Já tu svou pořídila ve variantě LIT 2 a myslím, že zrovna tahle kombinace barev byla trefou do černého.  Když už jsme ale u té černé, v černém plastovém obalu přicházejí i pánvičky a pokud doma nemáte žádnou magnetickou paletku (Freedom paletka ZDE) a ani ji pořizovat nechcete, rozjasňovače můžete klidně skladovat i v tomto balení, ve kterém původně přijde. Velice se mi líbí, že každý rozjasňovač má zvlášť ještě svoje jméno. Sice je to takový malý detail, ale já mám ráda, když je vidět, že si značka dala záležet a "neprdla" na produkt jen číslo nebo ho neoznačila vůbec.
Musím říct, že nejvíc se mi na tomto triu líbí ten koncept a doufám, že se mi podaří popsat nějak pochopitelně. Pokud nejste stejní kosmetičtí nadšenci jako já a produkty opravdu používáte až do jejich úplného spotřebování, jistě nevidíte důvod, proč kupovat rovnou tři rozjasňovače a já vás naprosto chápu. Ještě než jsem se do make-upu tolik zamilovala, nepotřebovala jsem doma mít víc než jednu řasenku a tužku na oči a nikdy by mě nenapadlo kupovat rozjasňovače rovnou po třech. FREEDOM ale vychytal texturu všech rozjasňovačů a každý z nich je trochu jiný a já každý z nich používám na něco jiného. To se mi velice líbí, protože pro normálního člověka, co nepotřebuje rovnou tři metalické odstíny, které jsou momentálně tak populární, je tohle trio naprosto ideálním. Navíc si myslím, že tohle trio je naprosto perfektní pro přirozené a každodenní nošení make-upu a to především třeba make-up do školy. Značka je hodně levná, takže je i cenově dostupná pro ty, co za kosmetiku neutrácejí velké peníze.
První z odstínů, který vy můžete na úvodních fotkách vidět vlevo dole, je odstín QUEEN. Ten je dost nenápadný, ale je to můj nejvíce oblíbený odstín z celého tria. Neoznačila bych ho ani jako rozjasňovač, spíš jen rozjasňující pudr, který ze všeho nejradši používám úplně přes celý obličej. Neobsahuje žádné třpytky, které by na obličeji vypadaly nepřirozeně, ale pořád má takový jemný rozjasňující efekt, díky kterému pleť vypadá neskutečně zdravě. SOPHISTICATED je jméno druhého odstínu a název naprosto sedí. Sofistikovaný je přesně to přídavné jméno, které bych tomuto rozjasňovači dala. Opět hodně přirozený odlesk, který je o malinko výraznější než u odstínu předchozího, ale už ho dávám jen na lícní kosti v případě, že chci hodně přirozený odlesk u takových těch "no make-up" make-up looků. Podobný typ produktu má i Bare Minerals nebo například Laura Mercier. To je značka, která u nás není dostupná, takže jejich variantu matného rozjasňovače jsem nikdy nevyzkoušela, ale podle fotek mi přijde odlesk dost podobný tomuhle značky Freedom a myslím, že by to bylo skvělá levnější varianta. Poslední odstín BAD HABIT (na swatchi prostřední) bude asi pro většinu z vás tím největším tahákem v tomto triu, ale mě upřímně zas tolik nenadchl. Není to kvalitou, to rozhodně ne. jen je na mě odstín růžovější než bych si představovala, ale věřím, že pro spoustu jiných bude tenhle odstín naprostým favoritem.
Kvalita mě dost překvapila. Jemnější odstíny jsou sice pudrové, ale vůbec nepráší a ani nesedí nepřirozeně na pleti jako to u některých pudrů často bývá. BAD HABIT je oproti tomu úplně jiná káva. Tady je konzistence až máslová, úžasně se nabírá a ještě úžasněji se dá do pleti zapracovat. Při použití houbičky na tváři vytvoří až mokrý efekt a s pletí nádherně splyne. já bych toto trio doporučila všema deseti. Freedom má navíc na stránkách často akce, ve kterých jsou všechny jejich produkty zlevněné až o 40 % a tak tuhle sadu seženete někdy i mnohem levněji. I tak si ale myslím, že 160 Kč je perfektní cena, kterou byste do tria měli "investovat". To už je ode mě pro dnešek všechno. Já jako vždy doufám, že se vám dnešní článek líbil a že tu se mnou zůstanete i do toho dalšího. Pokud toto trio pořídíte, nebo už jste ho dokonce i zkoušeli, dejte určitě vědět do komentářů a pochlubte se, jaké jsou vaše zkušenosti s tímto produktem. Já se pro dnešek už doopravdy loučím a přeji krásný zbytek týdne. S pozdravem - Vaše M.

4 komentáře:

  1. Přesně vhodné odstíny pro rozjasnění. Cena není špatná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je spíš opravdu výborná, vzhledem k tomu, že za tu cenu jsou rozjasňovače hned tři! :)

      Vymazat
  2. Mám je také, jsou suprové:) Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat

Instagram