M.A.C STÍN MĚSÍCE: BROWN SCRIPT

Krásný čtvrtek vám všem! Tedy alespoň doufám, že ten váš krásný byl. Abych pravdu řekla, já takové štěstí neměla. Celý týden jsem proležela a snažila se vykurýrovat z chřipky, která momentálně všude řádí a i já jí chytila. Dnes už jsem ale nevydržela ležet a musela začít něco dělat, jinak bych se ukousala nudou. A přesně takhle vznikl dnešní článek o dalším M.A.C stínu mojí paletky, kterou sestavuji.
V prvním článku o stínu měsíce jsem vám říkala, že každý měsíc pořídím jeden stín, který mi bude něco nebo někoho připomínat. I tenhle stín je pro mě speciální a to hlavně proto,že jsem ho dostala od mého skvělého švagra k Vánocům. Jeho dárky jsou každý rok originální a ani letos nezklamal. Kromě stínu BROWN SCRIPT, o kterém bude dnešní článek, jsem totiž dostala i dětskou paletku očních stínů, která mě krásně vrátila zpět do dětských let a právě proto pro mě byla jedním z nejhezčích dárků letošních Vánoc.
Potěšil mě samozřejmě i samotný stín, protože jsem ho sama chtěla časem určitě pořídit. Všechny stíny, které jsou momentálně součástí mého wishlistu jsou matné. Rozhodla jsem se, že nejdříve si poskládám paletku plnou matných stínů, které využívám na denní bázi a až poté budu kupovat ty třpytivé, které já konkrétně nevyužiji tak často.
Stín BROWN SCRIPT patři do řady Matte2 (matné nadruhou), ve které najdete ty nejmatnější z matných očních stínů. Většinou jsou matné stíny málo pigmentované, ale to se u této řady rozhodně říct nedá. Řada je podle mě ještě o malinko pigmentovanější než klasická řada Matte a se stínem se mi pracuje o něco lépe. Při prvním swatchování mě velmi mile překvapilo, jak jemně je stín namletý.
Od té doby, co mám světlejší vlasy, jsem se naučila nosit teplejší odstíny prakticky každý den. Tenhle je pro mě ideální do záhybu pohyblivého víčka a ke ztrácení stínů při jakémkoliv líčení. Sahám po něm ale i ve dnech, kdy nosím opravdu jen jeden stín a řasenku a tenhle krasavec i sám o sobě na očích udělá velkou parádu. Nejradši ho ale stejně kombinuji s broskvovými odstíny, ke kterým se dle mého názoru perfektně hodí a spolu s nimi vytvoří nádherně romantické každodenní líčení.
Upřímně musím říct, že stín patří asi mezi jedny z nejlepších, které jsem vyzkoušela. Ačkoliv je takhle jemně namletý, vůbec nepráší a na očích neopadává. Výdrž je celodenní a dle mého názoru se opravdu vyplatí do stínu částku 360 Kč investovat.
Když jsem si pod stromečkem stín rozbalila, lekla jsem se, že stín už doma mám, protože na první pohled mi přišel dost podobný stínu SWISS CHOCOLATE, který jsem vám ukazovala v posledním M.A.C článku (odkaz ZDE). Po bližším "ohledání" a prozkoumání jsem zjistila, že jsou vlastně úplně jiné, ale i tak jsem odstíny vyfotila vedle sebe (vlevo SWISS CHOCOLATE, vpravo BROWN SCRIPT), abyste měli představu o jednotlivých barvách a rozhodli se, který stín se vám líbí a který by vám do sbírky hodil víc. BROWN SCRIPT je určitě teplejší, víc do červena/zrzava a ještě tak o dva odstíny světlejší než čokoláda z minulého článku.
Jako vždy doufám, že se vám dnešní článek líbil a že se mnou vydržíte i do toho dalšího. A vzhledem k tomu,že jedním z předsevzetí bylo i to, že budu psát častěji, na další článek se můžete těšit už brzy. Zatímco já budu vylepšovat fotky a dodělávat poslední detaily k dalšímu článku, vy mi zatím do komentářů napište, jestli i vy jste někdy od někoho dostali nějaký originální dárek, který vás pobavil nebo naopak takový, který vás naprosto dojal. Budu se moc těšit na Vaše odpovědi, krásný zbytek týdne přeje vaše M.

3 komentáře:

  1. Tý jo odstín je to nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oba odstíny se mi moc líbí, já teď ujíždím na She Sparkles.

    OdpovědětVymazat

Instagram