M.A.C STÍN MĚSÍCE: SWISS CHOCOLATE

Milé moje milované dámy a pánové! Je důležité si jednou za čas udělat nějakou menší (nebo větší) radost. A právě proto jsem se rozhodla, že si tuhle radost budu dělat častěji. Konkrétně to bude každý měsíc počínaje dneškem a mou návštěvou prodejny M.A.C, kde jsem si pořídila svou oficiálně první M.A.C paletku. Každý měsíc koupím jeden stín jako odměnu za něco, co se mi v tomto měsíci povede a postupně si tak sestavím svou ideální paletkou plnou stínů, které na 100% využiju. Víte, že se články snažím publikovat pravidelně každou neděli - nová rubrika a M.A.C stín měsíce bude ale bonusový článek, který bude od příštího měsíce publikován i v jiné dny. Podrobná recenze zde není třeba, v tomhle typu článků půjde spíš o fotky a swatche jednotlivých stínů. Já doufám, že se vám tenhle nápad líbí a že se třeba právě vy ke mně přidáte a paletku si poskládáte také. V rámci podzimního/zimního úklidu jsem se navíc rozhodla, že ty paletky, které nevyužívám pošlu dál za zlomek jejich původní ceny. Prodávat je budu na svém profilu Vinted.cz, kde už teď můžete najít pár předmětů. Pokud vás nějaký z nich zaujme, neváhejte napsat!
Já mám totiž se spoustou paletek problém v tom, že využívám jen pár barev, ale zbytek mě až tolik neláká. Právě proto chci konečně paletku, ve kterých budu využívat na každodenní bázi stíny všechny nebo alespoň většinu a paletka se mi tak celkově vyplatí úplně celá. Dnešní stín nebyl žádnou odměnou, ale spíš dárkem  k svátku ode mě pro mě. Respektive od sestřičky pro mě. Ta mi k svátku věnovala dárkovou kartu do M.A.Cu a tak nebylo o čem. Taky si kupuje dárky "od sebe pro sebe"? Pokud ano, dejte vědět do komentářů jakou maličkostí jste si udělali naposledy radost i vy! Abych všechny stíny ale měla kam vkládat, musela jsem nejdříve vybrat i paletku. Jasnou volbou pro mě od začátku byla varianta PRO PALETTE LARGE/SINGLE, kam se vejde bez výplně 24 stínů a s výplní stínů 15. Její design a vůbec design všech paletek je přesně podle mého gusta a neskutečně se mi líbí. Je jednoduchý a elegantní, na dotyk pevný a na pohled luxusní. Průhledný skleněný (a navíc magnetický) vršek mi vyhovuje, protože stíny vidím hned a v případě, že bych časem pořídila další paletku, rozeznám je od sebe okamžitě.
Dopředu jsem si vytvořila seznam stínů, které bych ráda v příštích měsících nakoupila a jako první jsem bez váhání psala stín SWISS CHOCOLATE (matný finish). Věděla jsem na sto procent, že tenhle stín nutně potřebuju, je to přesně barva, kterou používám při každodenním líčení moc ráda, a proto jsem šla už hned při vstupu do prodejny na jistotu. Teplý čokoládově hnědý stín se perfektně hodí do záhybu pohyblivého víčka a ve větším množství také ke ztmavení vnějšího koutku. Myslím si, že takovýhle základní stín by neměl chybět ve sbírce nikomu z nás. Kvalitou stínu jsem byla velmi příjemně překvapena. Doposud jsem od M.A.C vyzkoušela všelicos, ale tohle byla co se stínů týče premiéra. Pigmentace je velmi dobrá a výdrž přímo úžasná. Ačkoliv mám celkem dost mastná víčka, stín i bez báze vydrží celé odpoledne a v záhybu neslévá. Pokud je kvalita stejná napříč všemi odstíny, tak se mám doopravdy na co těšit.
Tohle by byl tedy listopadový stín měsíce. Další nákup plánuji hned na začátku prosince a na další stín se už neskutečně těším. Už dopředu vám můžu říct, že to bude opět stín matný, ale předpokládám,že to většinu z vás už ani nepřekvapí. Jak jste na tom vy? Máte radši stíny matné nebo třpytivé? A našli už jste svou ideální paletku, která by vám vyhovovala ve všech směrech?

8 komentářů:

  1. Tak tento odstín je přímo krásný :) Já mám ráda jak matné tak i se třpytky :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jsem ho brala hned jako první, taky jsem se do něj na první pohled zamilovala :)

      Vymazat
  2. Skor matné tiene, pretože sú nositelné na každú príležitosť.

    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vás i příští článek a nový M.A.C stín určitě potěší :)

      Vymazat
  3. ja mám rada aj matné, ale aj lesklé :) podľa toho asi aká je to farba :) takýto podobný matný hnedý mám v paletke Sleek a často ho používam, takže presne ako píšeš, určite ho využiješ celý :)
    chválim aj pekný jednoduchý blog (som tu prvýkrát) :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že takových podobných mám celou řadu, ale těch podle mě nikdy není dost. Sleek stíny mám také moc ráda, kvalitou se podle mě vyrovnají i dražším značkám :).
      Moc děkuji za pochvalu, krásně se čte a hlavně doufám, že tu nejsi naposledy! :)

      Vymazat

Instagram