M.A.C (Macnificent me) SELF AWARE Lipstick

Oficiálně prohlašuji, že tohle je první článek napsaný na mém novém notebooku, pořízeném právě k "pracovním" účelům, a díky kterému už budu moct připravovat články ve dne v noci a kdekoliv! Dnes si dáme jednu speciální cenovou bombu. Nebudu ale předbíhat, pěkně od začátku...Letní prázdniny jsou za námi a už před skoro třemi týdny musela před osmou vstávat spousta školáků a školaček, aby v první školní den přišla včas. Pokud jste na tom stejně jako já, určitě jste museli vstát minimálně o hodinu dřív, abyste se stihli patřičně načančat a vymyslet ten nejhezčí outfit, který jste si během prázdnin pořídili. Já tentokrát neměla ani tušení, co vzít na sebe kromě jediného - nové rtěnky, kterou jsem pořídila výhodně a dnes dám tip na výhodný kup i vám všem.
Před týdnem jsem se byla konečně podívat ve Fashion aréně (Štěrboholy), kde před nějakou dobou otevřeli i kosmetický outlet THE COSMETICS COMPANY STORE. Je to obchod, ve kterém seženete spoustu high-endových značek za velmi příznivé ceny. Najdete tu například Bobbi Brown, Estée Lauder, Clinique, M.A.C nebo dokonce Smashbox, který se u nás v ČR nedá sehnat vůbec. Většinou jsou zde různé starší limitované edice nebo produkty, které byly staženy  z prodeje, ale stále ještě někomu mohou posloužit. Celkem dost mě překvapuje, že v blogosféře o tomhle obchodě neslýchám častěji, protože já si jsem stoprocentně  jistá, že jsem zde nenakupovala naposledy. M.A.C rtěnka, která totiž obvykle stojí 550 Kč, mě zde stála pouhých 385 Kč a takové slevě se rozhodně nikdy bránit nebudu.
Rtěnka byla součástí limitované edice MACnificent me, která byla v prodeji loni v říjnu. Nikde se mi nepodařilo dohledat, zda byla v prodeji i u nás a já jí upřímně absolutně nezaregistrovala. Když jsem ji vyhledávala zpětně, jediné, co mi padlo do oka, byla právě rtěnka SELF AWARE, kterou jsem nakonec pořídila i já. Celkově bylo v této limitce rtěnek pět a já, světě div se, pořídila tu nejsvětlejší, co byla v nabídce. Oficiální popis odstínu je Coffee Nude a já nemůžu nesouhlasit. Jedná se o nádhernou nahou kávovou barvu, tak akorát hnědou, tak akorát tmavou. V poslední době jsem si oblíbila právě hnědé odstíny, které v sobě nemají příliš broskvové nebo růžové a proto je pro mě tahle barva ideální. Navíc na puse nevypadá příliš světle, jako to některé nahé odstíny dokážou, a rty tak nepůsobí bledě.
Rtěnky s amplified finishem jsou na rtech neskutečně příjemné, vůbec nevysušují rty a pigmentace je výborná. Společně s matným (jak jinak) je amplified mým nejoblíbenějším finishem M.A.C rtěnek celkově a to právě kvůli perfektní pigmentace, které se žádná jiná značka asi nikdy nevyrovná.
Nějaká podrobná recenze M.A.C rtěnek asi ani není třeba. Dle mého názoru to jsou jedny z nejkvalitnějších rtěnek, na které nedám dopustit. Tento článek jsem spíš napsala pro ty z vás, kterým je líto dávat pět set za rtěnku a tahle slevička je alespoň trochu potěší (stejně jako potěšila mě). Běžně články o rtěnkách dělám pouze v případě, že vlastním víc odstínů, jen tentokrát jsem udělala výjimku. Vy mi dejte do komentářů vědět, jestli se vám tenhle typ článku líbí a mám v nich pokračovat. Přemýšlela jsem, že bych jednou za čas podobný článek zařadila a vám tak odtajnila svou M.A.C rtěnkovou kolekci a třeba i pomohla v hledání vašeho perfektního odstínu. To je dnes ode mě vše, budu se těšit na vaše odpovědi a u dalšího článku - Vaše M. 

2 komentáře:

  1. Mám jednu MAC rtěnku v odstínu REBEL, a je skvělá a uvažuji i o nějaké nude barvě na každý den :-) A tahle vypadá velmi zajímavě. Když MAC má tolik úžasných odstínů je těžké si vybrat.. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. REBEL mám taky moc ráda, určitě nejsme jediné - to je takový must have odstín :) Další článek s MAC rtěnkou bude taky o takovém každodenním nude odstínu, tak třeba tě zaujme i ten :)
      A jinak samozřejmě nemůžu nesouhlasit - nejradši bych pořídila odstíny všechny! Ale to už je asi jen moje "nemoc".

      Vymazat

Instagram