LIMITOVANÉ EDICE: MISSLYN HI FROM HAWAII

Letošní prázdniny jsem celé strávila cestováním. Ať už to bylo zahraničí, chaty kamarádů nebo má milovaná Morava, můžu říct, že to byly úžasné prázdniny plné úžasných zážitků. Mimo jiné jsem také s rodiči zavítala do Budapešti. Abych pravdu řekla, zatím to bylo asi jediné město z těch, co jsem navštívila, které mě nijak zvlášť neuchvátilo. Nevím, co bylo dřív - zda vejce nebo slepice a zda Praha nebo Budapešť, ale obě hlavní města mi přijdou téměř stejná. Byla jsem ráda, že jsem alespoň objevila v jednom z nákupních center drogérii Muller, kde jsem narazila na kosmetickou značku Misslyn, která mě svou limitovanou edicí SUMMER POP ART neskutečně zaujala a já nemohla odolat a utrácela a utrácela a utrácela. 
Kolekce se skládá celkem z 10 kusů - 2 tvářenky, 3 gelové linky, 3 rtěnky a 2 bronzery. Tvářenky, které se mi podle testerů zamlouvaly asi nejvíce, byly už bohužel vyprodané a tak jsem se musela poohlédnout po něčem dalším. Po tvářenkách mě nejvíc zaujal bronzer HI FROM HAWAII Sculpting powder, který je určený jak k bronzování obličeje, tak i k jeho konturování. Jeho kartonový obal se mi velice líbí. Celá kolekce mi dost připomínala high-endovou značku theBalm a myslím si, že se tým Misslyn touto značkou celkem dost inspiroval. Mě to každopádně ani trochu nevadí. Obal je krásně barevný, hravý a vyloženě letní. Teď, kdy nám léto pomalu ale jistě končí, mi letní dny bude alespoň tohle balení připomínat.
Bronzer je neskutečně pigmentovaný, troufnu si říct, že až moc. Je třeba s ním pracovat doopravdy opatrně a štětec před nanášením několikrát oklepat nebo nejlépe nejdřív zkusit otřít o ruku a až poté nanášet. Jinak by se mohlo stát, že skončíte s hnědými fleky na obličeji, což je jev celkem nežádoucí :). Co se týče výdrže, bez problémů se mnou bronzer zvládne celý den, aniž bych ho musela během dne upravovat či nanášet znovu.
Odstín je dost teplý,takže si upřímně nedovedu představit, že bych ho používala ke konturování. Moc ráda ho ale využívám k zahřátí a bronzování celého obličeje. K nanášení používám Sephorácký "fan" štětec (č. 65) a jsem nadmíru spokojená, protože bronzer nanáší lehce a rovnoměrně. Při nanášení tímto štětcem trochu práší, ale to hlavně, protože štětiny jsou tvrdší než u jiných štětců. Jakmile používám štětce jemnější, nepráší tolik. Suma sumárum, já jsem naprosto spokojená a bronzer doporučuji všem z vás, co na něj někde narazí.
Značku Misslyn jsem zkoušela poprvé a vím, že určitě ne naposledy. Jak jsem řekla již na začátku, tenhle bronzer jsem sice sehnala v Maďarsku, ale i u nás se značka (a snad i tato limitovaná edice) dá sehnat. Já ji chodím okukovat do supermarketu Globus, kde najdete u dekorativní kosmetiky celý její stojan. Dalšími produkty, který bych chtěla v budoucnu vyzkoušet jsou tvářenky, které mě opět zaujaly krásným balením a designem. Moc pěkně také vypadají laky na nehty a brousím si zuby i na fixu na obočí. Tu jsem zkusila zatím jen na ruku, ale její neutrální odstín mě naprosto nadchl. Málokdy v drogérii najdu něco, co by mi odstínem tak moc sedělo. Máte i vy nějakou zkušenost se značkou Misslyn a mohli byste mi nějaký z produktů doporučit? Pokud ano, dejte vědět do komentářů.
To je dnes ode mě opět vše. Tímto slibuji, že limitované edice si zase chvilku odpustím a v příštích článcích se budeme věnovat už jen stále nabídce. Těšit se můžete například i na článek o mé kosmetické taštičce či o spotřebovaných produktech. Je nějaký článek, který byste chtěli napsat na přání a myslíte si, že by bavil i ostatní čtenáře?
Budu se těšit na všechny vaše komentáře, u dalšího článku Vaše M.  

3 komentáře:

  1. O značke počujem prvýkrát, no bronzer má rozhodne krásne a originálne balenie a tá pigmentácia je perfektná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace je úžasná, balení krásné, ale tedy o originalitě bych tu asi ani nemluvila - ta inspirace theBalmem je na první pohled jasná :).

      Vymazat
  2. I really wish you showed a swatch on your skin, do you think it could work for a nc42 skin?

    OdpovědětVymazat

Instagram