Recenze: Jordana blush powders

Krásné úterý všem mým věrným čtenářkám a čtenářům! Před pár dny jsem se vrátila z další dovolené a se sklopenou hlavou hned psala nový článek a obrovskou omluvu. Omluvu za neaktivitu, která právě na blogu proběhla a která se již (buch buch buch) nebude opakovat. Také bych vám chtěla moc poděkovat za zprávy, které mi některé z vás psaly! Neskutečně si vážím toho, že můj blog navštěvujete a články vás baví. Dnešní článek bude další recenze, kterou jsem vás slíbila v mém posledním Jordana článku. Další recenze a s ní i další tip na levnou, ale velmi kvalitní kosmetiku, která jistě potěší každou z vás. Mluvit budeme o tvářenkách značky Jordana a to hned v šesti odstínech, které doma mám a naprosto zbožňuji. Pořídila jsem je postupně. První už před nějakou dobou na jednom z beauty veletrhů v Praze za 50 Kč a ty z vás, co do příštího veletrhu nechtějí čekat, je mohou pořídit i na e-shopu za 79 Kč.
Začneme jako vždy balením. To je stejně jako u očních stínů, které už jsem také v minulosti recenzovala. Je plastové a šroubovací. Víčko se dá utáhnout dost pevně, takže se rozhodně nemusíte bát žádného nechtěného otevírání apod. Stříbrný nápis na víčku se sice hned ošoupe, ale názvy jednotlivých odstínů jsou naštěstí psané zespoda na samolepce, která drží jako přibitá. Už u stínů jsem psala, že se mi stříbrný vzhled moc líbí a přijde mi na první pohled elegantnější než u jiných "kolegyň" z drogérie.
Uvnitř balení najdeme 2,2 gramů samotné tvářenky, což upřímně není mnoho. Na druhou stranu díky její vysoké pigmentaci nepotřebujete takové množství a tím pádem i 2 gramy produktu vydrží dost dlouho. Pigmentace mě dost mile překvapila u všech odstínů. K nalíčení stačí jen jednou přejet štětcem a máte hotovo. Nutno podotknout, že je třeba si dávat pozor na to, jaký štětec budete používat. K tomu bych jednoznačně doporučila štětce s jemnějším chlupem, protože jinak tvářenka poměrně dost práší. To koneckonců ale platí u levnějších tvářenek obecně a proto se není čemu divit ani zde.
To jsou prakticky jediné dvě věci, které by mohly někomu z vás vadit a proto je v článku zmiňuji. Přesuneme se teď ale k plusům a pozitivům, díky kterým se tyto tvářenky zařadily k mým velmi oblíbeným. Vysokou pigmentaci už jsem zmínila nahoře a chvilku u ní zůstaneme. Jsem z ní totiž naprosto nadšená, jako koneckonců u všech Jordana produktů, které jsem zatím vyzkoušela. Absolutně nechápu,  proč není značka u nás tolik populární. Konkrétně tvářenky jsou podle mě pigmentovanější než některé dražší, které vlastním.
Ani u výdrže nemohu nic vytknout a jsem spokojená. Teď v létě používám především odstín Toast, který i ve vedrech vydrží cca 5-6 hodin, což je na mém mastném obličeji velký úspěch. V zimě se mnou zvládne celý den a na tvářích vypadá přes celý den skvěle. Co je velkým plusem vždycky je ten obrovský výběr odstínů, který Jordana nabízí. Barevná škála je opravdu velká a měla jsem problém udržet se a nevzat tvářenek mnohem víc. Nakonec zvítězilo 6 odstínů, které mi byly svou barvou asi nejbližší.
12 Redwood - Sněhurkovská teplá červená - to bylo přesně to, co mě poprvé napadlo při pohledu na tuto krásku.
34 Toast - Jordana má i pár tvářenkových odstínů, které se dají používat i jako bronzery a tento odstín je jedním z nich. Teplá bronzová je skvělá na zahřátí celého obličeje a vypadá krásně přirozeně i na tzv. jablíčkách.
37 Blushing Rose - Červená s nádechem do fialova nebo spíš fialová s nádechem do červena. Každopádně naprosto nádherná barva s matným finishem.
38 Coral Sandy Beach - Teplá broskvová s malými zlatými třpytkami. Ty na tvářích nejsou nijak extra viditelné, spíš celkově tváře rozjasní a udělá na nich lehký sheen/lesk.  
47 Warm Cider - Tmavá vínová se spoustou zlatých třpytek. Na tenhle odstín nedám dopustit hlavně v zimě, kdy ráda používám tmavší odstíny.
50 Coral Radiance - Další a poslední matný odstín, který vlastním. Jedná se o neonovou korálovku, která se perfektně hodí právě teď v létě a vašim tvářím dodají tu správnou šťávičku.
Snažila jsem si vybrat jeden odstín, který je mým nejoblíbenějším, ale abych pravdu řekla, nejde to. Mám ráda všechny odstíny úplně stejně a řekla bych, že je potřebujete naprosto všechny i vy! Vážně nechápu, z jaké důvodu se tahle značka u nás ještě stále tolik nerozšířila, protože nízká cena a vysoká kvalita je něco, co hledá snad každá z nás. Tyhle tvářenky mohu určitě vřele doporučit a pokud je po mém článku plánujete pořídit, nebo už dokonce doma nějakou máte, určitě dejte vědět do komentářů! Já si je přečtu už z další dovolené - tentokrát z Maďarska, kam se chystáme už dnes s rodinou. Vám přeji krásný zbytek týdne - s láskou, Vaše M.

4 komentáře:

  1. Väčšinou keď si kupujem tvárenky tak sa mi od jednej značky zapáči tak jedna, max. dve. Tu mám ale problém sa rozhodnúť a pravdepodobne by som si kúpila všetky, vyzerajú krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, a to je celkem v nabídce odstínů asi milión :).

      Vymazat
  2. tyhle tvářenky jsou skvělé! mám doma odstín Rose Silk a díky Tobě jsem se teď zamilovala do odstínu Toast :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se těším na veletrh World of beauty - tam zkouknu i další odstíny. Děkuji za tip, určitě mrknu i na Rose Silk:)

      Vymazat

Instagram