Nákupy za měsíc květen: Kosmetika H&M + Sephora

Když značka oblečení H&M přišla i se svou novou vlastní řadou kosmetiky, na zahraničních stránkách se spustila lavina nových článků, videí a recenzí plná prvních dojmů ze všech produktů. Většina z nich kosmetiku vychvalovala až do nebes a já se rozhodla, že bych kousíček z nebes ocenila i ve své kosmetické sbírce. Za úspěšné složení všech zkoušek letního semestru jsem se rozhodla, že se maličko odměním a vyrazila do pražského H&M Na Příkopech, kde můžete sehnat celou novou řadu a momentálně je  spousta věcí ve slevě. Pořídila jsem pár zlevněných kousků, pár kousků ze stálé nabídky a dnes vám tyhle svoje menší nákupy ukážu. 
Z mého posledního H&M haulu (ZDE) už víte, že jsem si kosmetiku této značky celkem oblíbila. Tenkrát to ale byla ještě stará kolekce, která té nové (podle některých recenzí) nesahá ani po kotníky. 
Pokud se vám na jednotlivé recenze,které se u některých z dnešních novinek objeví, nechce čekat, sledujte můj INSTAGRAM, na kterém se objevují "minirecenzičky" už s předstihem. Teď už ale bez dalšího povídání jdeme na to!



Tvářenky Pure Radiance Powder Blushers jsou k dostání v 16ti odstínech a stojí 249 Kč. Abych pravdu řekla, přijde mi, že všechny odstíny jsou si vesměs dost podobné a liší se jen v lehkém podtónu nebo v množství třpytek. Například mezi broskvovými barvami je jen nepatrný rozdíl. Abych se ale držela tématu, jdu mluvit jen o odstínech, které jsem pořídila já a se kterými jsem zatím nadmíru spokojená. První odstín Cameo Pink jsem vzala především díky Tati z GlamLife Guru a Kathleen Lights, které ho obě pořídily a byly nadšené. Druhý odstín je Cotton Candy, který jsem vzala kvůli jeho zářivé barvě a myslím, že v létě se bude hodit. Podrobný článek už mám napsaný, takže jestli vás tvářenky zajímají a chcete vědět víc, stačí sledovat blog. Kdo si počká, ten se...Však to znáte :) 
Pure Radiance Powder Blushers - odstíny Cameo Pink, Cotton Candy - 5 g/249 Kč
Pure Radiance Powder Blushers - odstíny Cameo Pink, Cotton Candy - 5 g/249 Kč
Léto se blíží a tak opět začíná můj hon na perfektní podklad, který pleť hezky sjednotí, zakryje lehké nedokonalosti, ale zároveň ve slunečných dnech nebude dusit. V létě zahazuji klasické make-upy a sahám spíš po tónovacích krémech (tinted moisturizer) nebo BB krémech, které pleť příliš nezatěžují. Právě proto jsem pořídila H&M BB Cream v odstínu Golden Sand. Já ten svůj pořídila za 249 Kč, hned další týden ho zlevnili na 150 Kč, takže pokud by vám odstín seděl, neváhejte. Zrovna u tohoto produktu určitě plánuji samostatný článek, ale už teď vám můžu říct, že stojí i za těch dvěstěpadesát!  
BB Cream - odstín Golden Sand - 30 ml/249 Kč
Asi bych to nebyla já, kdybych nesáhla alespoň po jedné tekuté rtěnce. Z celkových šesti odstínů jsem vzala jen jeden a to ten nejsvětlejší odstín Nudista, protože těch je podle mě (napříč všemi značkami) dost málo. Bohužel ale nejsem ani trochu spokojená, protože tady někdo přestřelil. Troufnu si říct, že odstín bude mrtvolný i pro naprosté bledulky. Moje nespokojenost nepramení jen z odstínu, nýbrž i ze všeho ostatního. Aplikace je příšerná, protože při přejíždění rtů se barva neustále někam posunuje a nejde tak nanést rovnoměrně. Po chvilce se začne drolit a na rtech lepí. Rozhodně mě nelákají další odstíny a jsem si jistá, že tekutou rtěnku Velvet Lip Cream jsem koupila naposledy.    
Velvet Lip Cream - odstín Nudista - 2 ml/249 Kč
Další rtěnky jsem pořídila až při malé zastávce v Sephoře, kde jsem chtěla konečně omrknout nové matné lip creamy Wonderful Cushion. Abych pravdu řekla, nepřijde mi, že by byl výběr odstínů dostatečný a chyběla mi nějaká pořádná nude barva. Chtěla jsem je vyzkoušet, takže jsem nakonec čapla nejtmavší z odstínů 06 Wonderful Purple a ani ten mě nenadchl. Dalším, a posledním úlovkem, byl stain Rouge Infusion v odstínu 11 Ruby Extract. Obě rtěnky (matná i stain) stály 290 Kč a o obou si časem na blogu přečtete. Zatím mohu prozradit, že chvály se ode mě bohužel nedočkáte.
Sephora Wonderful Cushion + Sephora Rouge Infusion - odstíny 06 Wonderful Purple, 11 Ruby Extract - 290 Kč 

Sephora Wonderful Cushion Matte lip cream - odstín 06 Wonderful Purple - 9 ml/290 Kč
To je ode mě pro dnešní den vše. Doufám, že jste prožili krásný víkend stejně tak jako já. Já ho strávila na volejbalovém turnaji s přáteli, opalováním, ale v neposlední řadě také focením a psaním článků, abych připravila pár nových rubrik, které na blogu plánuji.
Přeji vám úspěšný start do nového týdne a u dalšího článku se budu těšit, Vaše M. :) 

8 komentářů:

  1. mne sa tak strašne páčia tie lícenky <3 ..škoda,že u nás na Slovensku asi ani v jednom H&M nemajú kozmetiku...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napiš e-mail a třeba ti "Ježíšek" z LittleCosmeticCorner nějakou tu lícenku pošle :)

      Vymazat
  2. Já chci zkusit ty jejich krémové tvářenky :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ně taky koukala. Většina odstínů se mi moc líbila, ale v poslední době mě na krémové produkty moc neužije, takže jsem tam nakonec krémovky nechala. Zatím jsem ale s pudrovými dost spokojená, takže třeba časem vyzkouším i ty krémové. Uvidíme :)

      Vymazat
  3. Loni v létě jsem si pořídila od Sephory Rouge Infusion s tím, že to bude moje první "déletrvající" rtěnka. Byla jsem moc spokojená, po nanesení a zaschnutí se barva nehla po několika hodinách ani po pití, po jídle zmizela lehce ze středu. Užívala jsem si jí celou dovolenou a protože byla trochu tmavší, těšila jsem se, až ji zase vytáhnu na podzim a zimu. Koupila jsem si k ní tužku a nechápu, jestli je to tou tužkou nebo co se s ní za ty 2 měsíce stalo, ale najednou se začala po zaschnutí drolit, otiskává se na skleničky a to s tužkou i bez tužky. Jak to s ní máš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala už v článku - mně nesedla Rouge Infusion hned na začátku a už od prvního použití se mi drolila a nedržela ani trochu. Možná jsem si koupila starší kus, co už byl na prodejně moc dlouho a přesně to se asi stalo s tvým odstínem. I rtěnky stárnou, tahle asi kvůli tomu změnila texturu a teď se chová jinak.

      Vymazat

Instagram