RychloRecenze - Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo

Nový sestřih, nová barva, spousta nového oblečení. Přesně takový byl můj poslední měsíc. Zoufale jsem potřebovala změnu a stejně tak na tom byly i můj šatník a hlavně vlasy. Po klasickém zastřihávání konečků jsem ale tentokrát potřebovala změnu radikálnější a proto šlo dolů hned 20 centimetrů. Potom už jen stačila nová barva a cítím se jako zbrusu nový člověk.
No a jako zbrusu nový člověk jsem si pořídila i novou kosmetiku a odškrtla si tím pár položek z mého kosmetického wishlistu. Vzhledem k tomu, že miluji matné rty a na třpytivé oční stíny si také moc nepotrpím, často mi připadá moje líčení nudné a mdlé. Vzhledem k tomu, že mám mastnější T-zónu, používám i matující make-upy a pudry a kvůli tomu mám pocit, že můj obličej vypadá až moc, jak bych to řekla, až moc matně a tvrdě. Proto jsem si v poslední době velmi oblíbila pudrové i krémové rozjasňovače. Protože jich ale moc nemám, musela jsem rozšířit svojí kosmetickou sbírku o další kousek, tentokrát Beauty UK Baked Blusher Box no.3 - Halo (objednat můžete ZDE). 


Beauty UK Baked Blusher Bow no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč


Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč
 Značku Beauty UK zmiňuji na blogu poprvé a proto se s ní nejdříve trochu seznámíme. Jedná se o značku, která vznikla zhruba před 5 lety v Británii a od té doby se pořádně rozrostla. Cenově je velmi dostupná a až na některé výjimky jsou její produkty celkem kvalitní. U nás se dá sehnat jen na e-shopech (pokud je tomu jinak, tak mě samozřejmě opravte), ale vím, že např. v Chorvatsku tuto značtu objevíte i v drogérii.   
Tvářenka/rozjasňovač je z kolekce Baked Box aneb zapečená krabička. Balení je kartonové, stejně jako je tomu například u balení tvářenek Benefit nebo theBalm a mně stejně jako u těchto značek přijde neskutečně roztomilé. Je celkem pevné, samo se zacvakává díky magnetu a uvnitř obsahuje i zrcátko vhodné na cestování. Já ale musím říct, že ho na cesty rozhodně používat nebudu kvůli jeho velikosti. Balení mi přijde zbytečně velké a tak raději hodím do taštičky něco úspornějšího. 


Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč


Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč

Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč
Teď už k produktu samotnému, který je stejně nejdůležitější. Zapečené produkty mi obecně přijdou krásně pigmentované a není tomu jinak ani v tomhle případě. Stačí lehce přejet štětcem (používám RT contour brush) a rozjasňovač dodá vašim tvářím zdravý lesk. Ten je krásně přirozený, takže se nemusíte bát, že se budete lesknout příliš. Pokud ale máte rády pořádně intenzivní rozjasnění, tenhle poslouží taky, protože se dá dobře vrstvit. 
Odstín č.3 Halo, který jsem si vybrala já, je studená narůžovělá barva, která se hodí ke každému líčení. Obsahuje malé stříbrné třpytky, které po nanesení na tvář vůbec nejsou vidět. Pokud máte radši teplejší odstíny, i vy si vyberete. Zbytek kolekce totiž obsahuje ještě další rozjasňovač, který je spíš zlatý. I obě tvářenky z kolekce jsou jemně lesklé a po vyzkoušení tohoto rozjasňovače přemýšlím, že pořídím i je. 
Pokud by byla výdrž stejná jako u odstínu č. 3, byla bych nadmíru spokojená. Ten vydrží na tvářích zhruba 6-7 hodin, poté začne lehce blednout, ale z tváří úplně nezmizí a taková výdrž mi na běžné nošení absolutně stačí.
Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč
Beauty UK Baked Blusher Box no.3 Halo - 4.4 g/159 Kč 
Já tedy tento kousek hodnotím kladně. Až na velké balení mu nemohu nic vytknout, na domácí používání mi poslouží pěkně a troufnu si říci, že i vám. Beauty UK mě mile překvapila a od vás bych dnes chtěla slyšet tipy na další produkty, které byste mi od této značky doporučili. Já si brousím zuby na některé z krémových tvářenek a sadu na obočí, na kterou jsem četla jen samou chválu, ale ráda si nechám poradit i od vás, mých oblíbených čtenářek či čtenářů. 
Snad se vám dnešní článek líbil, kliknete na pravidelné odebírání a u dalšího článku se tu se mnou zase společně sejdete. Teď už vám jen popřeji úspěšný start nového týdne a krásnou dobrou noc, 
příště Vaše M. 

3 komentáře:

  1. Odstín je nádherný. Já jsem neodolala a objednala jsem si tvářenku také, ale plánuji ji spíše použít jako rozjasňovač.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám,ž e se objeví i na Tvém blogu, budu se těšit na fotky! :)

      Vymazat
  2. No tak ten rozjasňovač vypadá moc pěkně! Bohužel nic nedoporučím, protože od značky nic nemám. Takže spíš já děkuji za tip! :-D

    OdpovědětVymazat

Instagram