RychloRecenze - Jordana Color Effects Eyeshadow Powders

Oba jarní kosmetické veletrhy Interbeauty i World Of Beauty and Spa se blíží a proto jsem se rozhodla, že se v následujících recenzích budu zmiňovat mimo jiné i o znáčkách, které právě na těchto veletrzích můžete sehnat. Začnu svou nejoblíbenější značkou, kterou jsem poprvé objevila také na veletrhu a od té doby se moje kolekce více a více rozrůstá. Jedná se o americkou značku Jordana, kterou z mého blogu už moc dobře znáte. Značka, jejíž ceny jsou více než příjemné a jejíž produkty mě pokaždé mile překvapily.   
Konkrétně si dnes představíme mono oční stíny Jordana Color Effects Eyeshadow Powder, které už mám doma nějaký ten pátek a postupně dokupuji  i další odstíny. 
Z celkových 20ti odstínů mám doma 9 a to vesměs všechny neutrální, které v nabídce jsou. Pokud máte rády stíny barevné, vyberete si taky - já jsem spíše na takovou klasiku. Všechny stíny jsem postupně pořídila na veletrzích, nicméně je můžete objednat také na českém e-shopu (odkaz ZDE) za 49 Kč. 
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 1,65 g/49 Kč
Postříbřené balení se mi líbí, nicméně už na fotkách můžete vidět, že se lehce poškrábe. Víčko je šroubovací a pevné, takže se nebojím, že by se stíny třeba vysypaly. Zespoda balení je uvedeno číslo i jméno odstínu.  
Všechny třpytivé stíny ráda nanáším mokrým štětcem, ačkoliv k tomu nejsou přímo určeny. Jejich intenzita je pak mnohem vyšší a třpyt a lesk ještě výraznější. Matné stíny používám převážně jen do záhybu oka. Matné stíny trochu opadávají, ale ne tolik, aby mi to v jejich používání bránilo. Celkově jsem se stíny moc spokojená a mohu je doporučit i dál. 
Teď se už pojďme podívat na jednotlivé odstíny. 
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 1.65 g/49 Kč

TŘPYTIVÉ ODSTÍNY: 
13 A Classic - Lesklá cihlová, kterou jsem pořídila hlavně kvůli Chloe Morello, která používala podobnou barvu v jednom ze svých tutoriálů. Moc pěkná narezlá barva. 
14 Ms. Brown - Studená hnědá s miniaturními zlatými, stříbrnými, fialovými třpytkami a kovovým leskem.
15 Bronzeville - Krásná bronzová/měděná barva. Hodně teplá a nádherná přes celé víčko. 
16 Heart Of Gold - Žlutá zlatá s odleskem skoro až do oranžova. Asi nejklasičtější zlatá v mojí kolekci. 
17 Supernatural - Champagne se zlatým odleskem. 
18 Love&Hate - Černá se spoustou stříbrných, zelených a modrých třpytek. Tento odstín mě jako jediný celkem zklamal. Na víčku nejsou třpytky skoro vidět, štětcem téměř nejdou nabrat a když už nějakou třpytku naberete, stejně z víčka opadá. Love na první pohled a tak trochu Hate po prvním vyzkoušení. 
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 1.65 g/49 Kč 
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 13 A Classic, 14 Ms. Brown, 15 Bronzeville 
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 17 Supernatural, 16 Heart Of Gold, 17 Love&Hate

MATNÉ ODSTÍNY:
01 Total Blackout - Nevím, jestli je podobnost názvu se stínem od UD čistě náhodná, každopádně i pigmentace šlape UD na paty. 
05 Creamy Vanilla - Můj nejoblíbenější stín ze všech jedenácti a také snad jediný mono stín vůbec, který jsem musela koupit podruhé, protože jsem jeden celý vypotřebovala. Používám ho přes celé víčko až k obočí jako bázi, aby se další stíny lépe roztíraly.  
11 Your Majesty - Hnědá, nádherná do vnějšího koutku oka na ztemnění stínů nebo jen přes celé víčko na hnědé kouřovky. Dá se použít i jako stín na obočí.  
Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 01 Total Blackout, 05 Creamy Vanilla, 11 Your Majesty 

Jordana Color Effects Eyeshadow Powders - 05 Creamy Vanilla, 11 Your Majesty, 01 Total Blackout
Jarní veletrh Interbeauty se bude konat v pražských Holešovicích 22.-23. dubna a veletrh World Of Beauty and Spa už 11.-12. března v Letňanech. Pokud vás stíny zaujaly, určitě neváhejte a na kosmetickou výstavu zajděte. Kromě stánku Absolutecosmetics, kde seženete Jordanu a Milani, je zde k dostání spousta dalších značek jak dekorativní tak pečující kosmetiky. Můžete se nechat zdarma nalíčit, odborníci některých stánků nabízejí různé poradenství a můžete zde omrknout značky, ke kterým se v běžném životě asi nedostanete. 
Už jste někdy alespoň jeden z veletrhů navštívily nebo vás nechává chladnými a nepotřebujete se ho zúčastnit? 

1 komentář:

Instagram