RychloRecenze: W7 Face Shaping Contour Stix

Rok 2015 byl jednoznačně rokem konturování. Všechny možné značky přišly na trh se svými konturovacími paletkami, všemožnými pudry, štětci a dalšími vymoženostmi, které by náš obličej udělaly opticky hubenějším a ostřejším. Já tomuto trendu propadla a rozhodně v něm hodlám pokračovat i v roce následujícím. Protože co si budeme povídat, kdo by nechtěl vypadat trochu víc hubenější než doopravdy je, alespoň v tom obličeji. 
Pudrové konturování je v mojí každodenní rutině zařazeno už celkem dlouho, ale tomu krémovému jsem na chuť přišla až v poslední době. Dlouho jsem toužila po zázračných tužtičkách Smashbox, které u nás bohužel nejsou k dostání. Proto jsem byla moc ráda, když jsem měla možnost vyzkoušet jejich "dupe" a to Face Shaping Contour Stix značky W7.  
Zatím všechny výrobky této značky mi celkem vyhovovaly, proto jsem byla moc zvědavá jak to bude u tužek, co podle oficiálního popisu slibují "výraznější tvary, po kterých jste vždy toužily".  
W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/159 Kč

"Dupe" dávám do uvozovek, nejedná se totiž o přesnou napodobeninu. Barvy se sice podstatně liší, ale nápad je stejný, proto jsem za tuhle levnou variantu moc ráda. Sadu můžete sehnat na webu Galaxie přání za 159 Kč a najdete v ní 3 tužky, ořezávátko a návod na 3 jednoduché kroky, díky kterým získá váš obličej jiný tvar. 
Balení je naprosto jednoduché, černé tužky s barevným koncem, kde barva odpovídá vždy produktu uvnitř. 
Trochu mi vadí, že tužky nejsou vysouvací a musí se ořezávat skoro po každém použití. A také hlavně nevím, kolik produktu celkem v tužce je a tudíž kdy ho vypotřebuji. Budu každopádně doufat, že barva jako taková je až do konce, protože jinak jsem naprosto spokojená a produkt a jeho nápad se mi velmi líbí. 
W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/159 Kč


W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/159 Kč
Podle návodu je první tužka Contour Crayon určená ke konturování lícních kostí, dolní čelisti a nosu. Mně přijde na konturování až moc teplá a oranžová, takže s touhle tužkou jen lehce bronzuji celý obličej. 
Druhá tužka Bronze Crayon je naopak krásně studená, takže na stínování obličeje perfektní.
Se třetí žlutou tužkou Highlight Crayon už jen zvýrazním a projasním okolí pod očima, obočím, nos, čelo a je hotovo! 
Při prvním otevření jsem se trochu zděsila, protože na povrchu všech tužek byla menší vrstva zvláštního "čehosi", kterou můžete vidět i na fotkách. Hned po prvním ořezání každopádně zmizela a zbytek tužky je bez sebemenších vad.
W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/ 159 Kč


W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/159 Kč
Ačkoliv krémové produkty působí na obličeji mnohem víc přirozeně, radši vždy všechny kroky zafixuji ještě pudrem. Momentálně stále používám svoji nejoblíbenější konturovací paletku od MUR (recenzi najdete ZDE), která kontury ještě více prohloubí. Bude každopádně stačit i obyčejný transparentní fixační pudr. Vzhledem k tomu, že pastelky W7 jsou opravdu krémové, bez dalšího zapudrování se z obličeje po pár hodinách ztratí. S pudrem nahoře každopádně nemám problém a kontury a s nimi i můj nový obličej vydrží celý den. 
Roztírat jdou velmi snadno, takže při jejich práci nemusíte nijak extrémně spěchat. Já od prvního vyzkoušení Beauty Blenderu nepoužívám nic jiného, ale i štětcem se dají pastelky roztírat bez problémů. 
W7 Face Shaping Contour Stix - 3.6 g/159 Kč

Suma sumárum jsem velmi spokojená a myslím si, že budete i vy, pokud se rozhodnete si konturovací tužky pořídit. Mohu je doporučit i naprostým začátečníkům, protože práce s nimi je opravdu jednoduchá. Na mém wishlistu sice sada Steb-By-Step od Smashboxu zůstává, ale varianta dostupná v ČR určitě není k zahození. 
Jste v konturování nováčci? Pokud ne, jaký je váš nejoblíbenější konturovací produkt tohoto roku? 
Těším se na Vaše odpovědi, zase příště, Vaše M.

P.S. Jsem naprosto nadšená ze dnešních fotek, doufám, že budete i Vy :)  
   

4 komentáře:

  1. Ahoj, ja nekonturujem, celkovo som drevo co sa make-upu tyka, ale ze fotky su akesi "cistejsie" (upravovane?) to som si vsimla hned :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po několika letech bojování s mým foťákem jsem se konečně naučila správně nastavit všechna světla a jas a jsem z fotek doopravdy nadšená! Jsem ráda, že "čistějšie" bylo slovo, co tě napadlo. Děkuji :)

      Vymazat
  2. Od W7 mám dva bronzery a nemůžu být spokojenější. Do budoucna si ještě chci pořídit i nějaké ty oční stíny a další produkty. Na to, jak je ta značka levná, musím říct, že mi přijde opravdu kvalitní.
    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám 4 paletky očních stínů a 1 bronzer a jsem nadmíru spokojen áse vším. Na cestě mám i pár "box" tvářenek, recenze bude snad brzy :)

      Vymazat

Instagram