RychloRecenze: Freedom PRO Blushes

Mít hned vedle školy drogérii je prokletí snad každé blogerky a milovnice make-upu. Jen tak projít kolem je něco celkem nemožného, kosmetika přitahuje jako magnet. A tím největším magnetem byla i skutečnost, že se v drogériích Teta objevila nová značka - Freedom. Sesterská značka Makeup Revolutionu, která byla vytvořena hlavně pro zákazníky, co nemají poblíž drogérie Rossmann, ve kterých je MUR exkluzivní. Značky mají některé produkty hodně podobné, ale Freedom PRO řada už je více zaměřená na profesionální sady a výrobky, které potěší ne jednoho profesionálního make-up artistu. Ceny jsou ale tak příznivé, že se jím může stát každý z nás. Pro první testování jsem vybrala 3 tvářenky, o kterých si napíšeme dnes.  
Freedom PRO  Blushes 3.2g/49,90 Kč - Rare, True Loved, Beyond 

U plastového balení se mi nejvíc líbí, že není nijak přeplácané a hlavně přehnaně velké. Co mě ze začátku dost štvalo bylo, že je balení až moc pevné a dělalo mi problém se k tvářence samotné dostat. Postupem času se každopádně trochu uvolnilo a otevřít jde bez problémů. 
Celkem je dostupných 6 odstínů, já jsem pořídila odstíny 3 a od jejich nákupu si je nemůžu vynachválit. Pigmentace je naprosto skvělá, stačí opravdu jen lehounce přejet štětcem a můžete nanášet. Ačkoliv se dá i krásně rozetřít, při aplikaci raději štětec pořádně oklepejte. Lepší začínat zlehka a pak postupně přidávat na intenzitě a vrstvit. 
Nezklamala ani výdrž, barva se začíná pomalu vytrácet až na konci dne, což je na tvářenku z drogérie za pouhých 50 Kč velký úspěch.  
Co se týče nějakého opadávání nebo prášení, jak už to u vysoce pigmentovaných produktů bývá, při používání štětce s hrubějšími štětinami práší. Já používám svůj RT štětec a s ním nemám sebemenší problém.
Freedom PRO Blushes 3.2 g/49,90 Kč - Rare, True Loved, Beyond


Freedom PRO Blushes 3.2 g/49,90 Kč - Rare, True Loved, Beyond


Freedom PRO Blushes 3.2 g/49,90 Kč - Rare, True Loved, Beyond 
 První odstín Rare je nejteplejší z celého výběru. Jsou v něm malé zlaté třpytky, které jsou na tváři sice vidět, ale nevypadají nijak výrazně nebo špatně. Tahle barva je asi nejvíc pigmentovaná, takže buďte opatrné při jejím nanášení. I přes její intenzitu se dá nanést tak, aby vypadal přirozeně a krásně se jí dá zahřát každé líčení.  
Freedom PRO Blush odstín Rare 3.2 g/49,90 Kč
 

Můj nejoblíbenější je odstín True Loved, jehož název zcela odpovídá tomu jak moc je mnou milován. A musím říct, že mě to překvapilo, protože v balení vypadá nenápadně a obyčejně. Je matná, bez jakéhokoliv lesku a barva je natolik neutrální, že se bude hodit ke všem typům pleti. Vřele doporučuji všem. Tenhle odstín se hodně povedl a zařadil se do mojí každodenní rutiny.
Freedom PRO Blush odstín True Loved 3.2 g/49,90 Kč
Poslední odstín Beyond mě na první pohled zaujal nejvíc. Hodně teplá oranžová barva s milionem zlatých třpytek, které na tváři nejsou vidět, ale vytvoří jen nádherný lesk. Něco na způsob všemi známého Orgasmu od NARSU nebo Rosegold značky Sleek. Ačkoliv barva je to nádherná, používám jí spíš jako takový tvářenkový topper, který dávám přes další barvu, abych tvářím dodala jen hezký zlatý sheen/odlesk.

Freedom PRO Blushes 3.2 g/49,90 Kč - zleva: Rare, True Loved, Beyond
Suma sumárum, ne vždy musí platit, že za málo peněz je i málo muziky. V tomto případě je za nádherných 50 Kč muziky až až. Myslím si, že tvářenky patří mezi ty lepší z našich drogérií. Celkově si myslím, že se kvalita drogérií neustále zvyšuje a mám velkou radost, že jsou u nás v kamenných prodejnách k dostání nové značky. 
Už jste nějaký výrobek značky Freedom nebo MUR vyzkoušely i vy? 
Těším se na vaše odpovědí a případné tipy, 
Přeji úspěšný start do nového týdne a v neděli zase u článku, Vaše M. 

3 komentáře:

  1. Ten první odstín je moc hezký :). Já jsem od Freedom ještě nic neměla, kdysi jsem měla od MUR dvě paletky, ale nevyhovovaly mi a dala jsem se pryč.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som od Freedom ešte nič neskúšala, ale odtieň Rare sa mi veľmi zapáčil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny jsou moc pěkné, určitě na ně za tu cenu mrknu!

    OdpovědětVymazat

Instagram