RychloRecenze: MAKEUP REVOLUTION Lipsticks

Jak je naší tradicí, i letos jsme s mojí sestřičkou navštívily kosmetický veletrh World of Beauty and Spa v Letňanech. Kromě značek jako je Sleek, Sigma, Artdeco a dalších, se zde objevila i nová značka českého trhu - Makeup Revolution London. Tuto značku můžete najít ve vybraných prodejnách Rossmann, objednávat přímo z jejich internetových stránek (odkaz ZDE) nebo například na mnou oblíbené Galaxii přání všude za stejnou cenu. Já chtěla kosmetiku této značky vyzkoušet už poměrně dlouhou dobu, ale jsem moc ráda, že jsem vydržela a výrobky nakoupila za veletržní cenu - tedy s 20ti% slevou. 
Nejvíc mě lákaly rtěnky, které byly na veletrhu k dostání za pouhých 40 Kč! Z víc než 30 dostupných odstínů jsem si vzala pár kousků v základních "podzimních" barvách a dvě barvy, které v mojí kolekci až doteď chyběly. 


Díky průhledné části obalu můžeme vidět barvu rtěnky hned na první pohled a barva není nijak zkreslená - skutečně odpovídá barvě rtěnky samotné. Pro ty co skladují rtěnky v nějakém stojánku je to celkem úspora času a já za tuhle vychytávku dávám značce plus. Jinak je bohužel balení dost "fórovka". Samo se mi v kabelce nejednou otevřelo a zlatý nápis se oškrábal už po prvním cestování. Další minus je i to, že název barvy je napsaný pouze na nálepce, která se časem ošoupe, takže jméno už zpětně dohledáte jen na stránkách nebo v prodejně. 
Koneckonců si ale rtěnku nekupuji kvůli obalu, ale kvůli náplni a tak se zblízka pojďme podívat i na ni. 
Scandalous Depraved, Dazzle 


Rebel With Cause, Reckless

The One, Nude

Výběr barev je veliký, troufnu si říct, že si vybere každá z vás. Ať už máte rádi růžové, červené, modré, žluté, černé nebo fialové rty, nebudete rozhodně ochuzeni, protože škála barev je doopravdy pestrá. 
Já mám doma 6 odstínů, které jsem všechny zkoušela dostatečně na to, abych věděla, že 40-50 Kč je celkem odpovídající cena. 
Rtěnky jsou krémové a VELMI hydratační. Na rtech jsou příjemné a v zimě, která už klepe na dveře, jistě budou spoustě z vás dobrým společníkem. 
Vzhledem ke krémové textuře nejsou rtěnky nijak dlouhotrvající a během dne je nutné je aplikovat víckrát. Za 50 Kč jsem ochotna tenhle fakt překousnout a rtěnku si hodit každé ráno do kabelky a během dne ji párkrát nanést.

S tmavými odstíny mám jediný problém a to ten, že se snadno rozmazávají a to obzvlášť u koutků rtů. Mít zrcátko po ruce je tedy u těchto odstínů nezbytnost. 
Scandalous Depraved, Dazzle 
Rebel With Cause, Reckless


The One, Nude
I tak si myslím, že pokud jste na tom s rozpočtem bledě a nehodláte utrácet za rtěnky velké jmění, mohu vám tuto základní řasu od MUR doporučit. Za necelé 2 týdny (16. a 17.10.) se uskuteční veletrh Interbeauty na holešovickém Výstavišti a značka MUR zde bude opět zastoupena. Pokud vás jejich kosmetika zajímá, můžete kousky ulovit opět s dvaceti procentní slevou a co si budeme povídat, slevy máme rády my všechny! Na stránkách veletrhu si nyní můžete sehnat i zlevněnou vstupenku a tak budete mít za hubičku nejen rtěnky, ale i vstup. 

Já jdu lístek objednat hned teď a potom si užiji ještě zbytek víkendu. Vám přeji stejně pohodovou neděli a u dalšího článku se budu těšit - Vaše M. 

4 komentáře:

  1. Ty červné odstíny jsou vážně dokonalé:)

    OdpovědětVymazat
  2. Libi se mi jejich odstiny. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Nelíbí se mi akorát ten fialový odstín, protože ten si vůbec na rtech nedovedu představit, že bych takhle vyšla ven :). Jinak všechny odstíny jsou moc hezký

    OdpovědětVymazat

Instagram