RychloRecenze: Jordana MODERN MATTE Lipsticks II.

Pokud na můj blog už nějakou dobu chodíte, možná jste si mohli všimnout, že jsem tak trošku "lip-junkie" a rtěnky jsou asi mým nejoblíbenějším druhem kosmetiky. Stejně tak jste si mohli všimnout, že ráda hledám levné varianty dobrých produktů a nezaměřuji se jen na high-end kosmetiku, ale spíše tu z konce opačného. A v neposlední řadě jste si v jednom z mých předchozích článků mohli přečíst, že jsem si velmi oblíbila matné rtěnky značky Jordana. 
Proto mě velice potěšilo, že Jordana přišla na trh s novými odstíny, které jsem okamžitě musela mít. Z původních 10 odstínů, které nabízely, je nyní k dostání stínů 18, Zakoupit je můžete ZDE a stojí krásných 79 Kč. 


Už v minulém článku jsem rtěnky vychválila do nebes a ani dnes tomu nebude jinak. Musím říct, že tahle matná řada se Jordaně povedla a rtěnky se hravě dostaly na první místo v mém pomyslném žebříčku nejlepších rtěnek.  Jejich balení je sice plastové, ale pevné. Jediné, co by mohlo někomu vadit je, že černé nápisy na obalu se po chvíli oškrábou, ale to mi nijak žíly netrhá. Jde mi hlavně o rtěnku samotnou a ta je doopravdy úžasná. 
Není nijak extra hydratační, ale to od matných rtěnek ani nečekám. Tohle malé mínus vyvažuje velké množství plus, díky kterým se tyhle zázraky staly mým každodenním pomocníkem. V kabelce je nosím nonstop a teď, když do nabídky přibyly ještě krásné nové podzimní odstíny, už je asi nikdy nedám z ruky. 
Zleva: 14 MATTE INNOCENT, 17 MATTE GORGEOUS, 12 MATTE STYLE, 18 MATTE AMBITION

První plus je za lehké nanášení. U některých  ostatních matných rtěnek mám mám občas problém. Zdá se mi, že je rtěnka moc tuhá, a po rtech mi neklouže tak jak bych si představovala. To se u téhle neděje. Má celkem krémovou texturu, takže se na puse nijak nezasekává. 
Krémovou texturu, ale ne krémový finish, čímž se dostávám k plusu číslo 2. Matné rty jsou už nějakou dobu velkým trendem a není tomu jinak ani tento podzim. 
A poslední plus, které stojí za zmínku je určitě jejich výdrž. Po nanesení drží a ani se nehne. Nikam neutíká, nerozmazává se a barva zůstane na rtech cca 6-8 hodin, což je pro moji potřebu naprostý ideál.
Zleva: 14 MATTE INNOCENT, 17 MATTE GORGEOUS, 12 MATTE STYLE, 18 MATTE AMBITION


Zleva: 18 MATTE AMBITION, 12 MATTE STYLE, 17 MATTE GORGEOUS, 14 MATTE INNOCENT
Asi už jste pochopily, že tyhle krásky vám ve vaše make-up kolekci rozhodně nesmí chybět. Snad se vám dnešní článek líbil a u dalšího nebudete chybět. Budu se těšit, Vaše M. 

P.S. Jaká je vaše nejoblíbenější značka rtěnek? 

4 komentáře:

  1. Vypadají lákavě a mají krásné barvy <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Gorgeous je na tohle období jak dělaná, obaly jsou teda hnusné, ale za tu cenu jim to odpustím:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teď jsem se nakrkla. Napsala jsem mega dlouhý komentář a první tlačítko co se mi nabídlo bylo ODHLÁSIT!!! A Markéta co??? Spokojila se s O...jako ODESLAT. A příspěvek ...jo, přesně tam. No, znova už ho psát nebudu :D :D tak jen krátce recenze se mi moc líbí, obdivuju pigmentaci za tak příznivou cenu a odpouštím "laciný" obal :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Za tu senu, dokonalost ♥ 14 a 17 se vážně povedly!:)

    OdpovědětVymazat

Instagram