Nákupy za měsíc červen: Výprodej H&M kosmetiky

Poslední velké nákupy z Inglotu, o kterých jsem vám psala TADY se vám moc líbily a nízké ceny vás zaujaly natolik, že jsem se rozhodla další nákupy věnovat opět slevám. 
Vzhledem k extrémním vedrům, které teď venku jsou, jsem musela vyrazit nakupovat (vůbec nemám co na sebe) a skončilo to plnou igelitkou kosmetiky. Ačkoliv léto ještě ani pořádně nezačalo, H&M už se připravuje na další sezónu, ve které uvede na trh kosmetiku v nových obalech. Tu starou teď vyprodává za úžasné ceny - 15 Kč, 30 Kč a 70 Kč. 

Jako první mě zaujaly produkty na obočí. Jak jistě každá z vás ví, obočí je rámem celého obličeje a je třeba se o něj pečlivě starat. Sada Eyebrow Shaping (30 Kč) obsahuje 3 pudrové stíny od nejsvětlejšího po nejtmavší a malý cestovní štěteček, který se překvapivě dá použít. Gel na obočí Eyebrow Fix (také 30 Kč) v odstínu White obočí po nanesení stínů krásně zafixuje. 
Eyebrow Shaping -sleva z původních 129 Kč na 30 Kč



Dalším produktem je Bronzing Powder odstín Bronze za 30 Kč. Jeho tygrovaný vzor se skládá ze tří barev - jemné meruňkové, světlejší a tmavší hnědé. Po zamíchání všech barev dohromady vznikne světlá teplá hnedá, kterou používám k bronzování celého obličeje, aby vypadal opálenější. Balení navíc obsahuje i malý cestovní štěteček, se kterým se bronzer hezky nanáší a tvarem je hodně podobný benefitím štětcům, které jsou součástí jejich tvářenek. 
Bronzing Powder - Bronze - z původních 129 ,- na 30 ,-

Možná si pamatujete na můj článek, ve kterém jsem opěvovala jejich quattro tvářenek, které mi přišlo velmi povedené. Proto jsem neváhala, když jsem viděla tvářenky Make me blush Blusher za 30 Kč a čapla 3 odstíny. 
12. Dazzling Peach - Broskvová s jemným odleskem. Na tváři vypadá nenápadně a krásně přirozeně.
15. Bronze - Jak už název napovídá, jedná se o bronzovou barvu, která vypadá v balení hodně nenápadně. Na tváři už tak nenápadná není a vytváří krásné zlatavé odlesky. Myslím si, že by v létě neměla chybět vůbec nikomu. 
19. Sugar Coral - Zářivá korálová. Pigmentace je vysoká, při nanášení je třeba mít lehkou ruku, abyste neskončily jako klauni. Za tuhle cenu ani v drogerii neseženete lepší.  
Make me blush Blusher - 12. Dazzling Peach - z původních 129 ,- na 30 ,-
Make me blush Blusher -  15. Bronze - z původních 129 ,- na 30 ,-
Make me blush Blusher - 19. Sugar Coral - z původních 129 ,- na 30 ,-
Swatche zespodu: 12 Dazzling Peach, 15 Bronze a 19 Sugar Coral



Z čeho mám asi největší radost jsou sady ještě z vánoční limitky, V sadě je vždy lesk na rty a lak na nehty v podobné barvě. U laků na nehty stačí ke krytí dvě vrstvy, takže taková klasika. Lesky na rty sice lepí, ale jejich pigmentace je skvělá a ještě ke všemu NÁDHERNĚ voní. Cítím z nich trdelník a připomínají mi Vánoce. 
Sada vlevo: Shimmering Red + Glam Red  z původních 179,- na 70 ,-
Sada vpravo: Shimmering Nude + Metallic Nude z původních 179,- na 70 ,-
Swatche: Shimmering Nude, Shimmering Red 
Uuuf, a dnešní článek je za námi. Doufám, že se vám líbil a že jsem některé z vás třeba zlákala na super kup. Já z toho svého mám velkou radost a zlepšila jsem si náladu po učícím maratonu na přijímací zkoušky na vysokou. 
Teď už konečně házím nohy nahoru a jdu odpočívat až do neděle. Vám přeji krásný zbytek týdne a u dalšího článku se budu těšit. 
Vaše M. :)

10 komentářů:

  1. Opravdu skvělé ceny, snad ti výrobky budou dlouho dělat radost!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné fotky :) Nepřemýšlela jsi o tom, že bys ukazovala produkty na sobě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Terez. V příštích článcích už to plánuji, minimálně produkty na rty bych chtěla fotit určitě. :)

      Vymazat
  3. Teda za tu cenu to vypadá krásně, musím se zajít podívat k nám do H&M jestli tam taky nejsou výprodeje :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsem velmi mile překvapená tou kvalitou H&M kosmetiky - stíny i tvářenky jsou krásně pigmentované :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé úlovky! Když jsem byla taky posledně v H&M, tak tam byly taky výprodeje kosmetiky, ale byly tam už jen lesky a laky na nehty, který vypadaly z té lahvičky, že už jsou vyschlý.
    Ty jsi teda pořídila úplně super kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  6. OD HMka jsem vyzkousela jen lesk od Hello Kitty a tu vuni dodnes miluji :) Jinak zustavam jen u obleceni a doplnku no .. Ale za ty ceny se nedivim ze jsi to tam nenechala :))
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat

Instagram