RychloRecenze: W7 In The Mood

Nevěřili byste, jak těžké je se namalovat levou rukou. Moje pravá ruka je momentálně nepoužitelná v ortéze, a tak mi líčení místo klasických 10ti minut trvá podstatně déle a celkem ho flákám. Světlý stín přes celé víčko, tmavší hnědá do záhybu a frčím ven - rozhodně žádná divočina. Mým věrným pomocníkem v těchto těžkých chvílích je mi nová paletka ze stránky www.galaxieprani.cz značky W7 In The Mood v neutrálních odstínech, která mi přišla minulý týden. 

Už na první pohled asi vidíte, že se jedná o napodobeninu Naked Basic od UD. Tu já nevlastním, takže to dnes rozhodně neberte jako porovnání, ale prostě a jednoduše jen jako další paletku, kterou jsem pro vás chtěla vyzkoušet. 
W7 In The Mood  - 7g/120 Kč - www.galaxieprani.cz














 A hned na začátku vám prozradím, že jsem nadšená. Pro mě je tahle paletka naprosto perfektní ve všech směrech. Balení je pevné, dá se zacvaknout, takže se nebojím, že by se mi po cestě stíny nějak poškodily. Jediné mínus může být v tom, že se pevná krabička lehce poškrábe, což jí ale jsem ochotna odpustit.
Barevně je paletka jako pro mě stvořená. Některé odstíny mohu používat i jako stíny na obočí, černý stín se dá použít místo linky..Vytvoříte s ní jak přirozené líčení, tak kouřovky. Nic víc k životu nepotřebuji a dávám W7 jedničku s hvězdičkou.
Jedničku dostává i za výdrž, protože stíny s bází vydrží bez problémů celý den. 
U matných stínů se vždy bojím jejich konzistence, protože jsou většinou jako křída a neskutečně práší. Tenhle problém mám jen u odstínu "Oops", ke kterému se jeho jméno doopravdy hodí. Ostatní stíny jsou naprosto v pořádku a opět mě velmi mile překvapily.  
W7 In The Mood  - 7g/120 Kč - www.galaxieprani.cz

Obsahuje 6 naprosto základních barev: 
Shrimp - Světlá pleťová. Má v sobě jemné třpytky, které se oku spíš promění v jemný lesk a úžasně projasní vnitřní koutky. 
Oops - Matná pleťová barva se žlutým podtónem. 
Venice - Matná s růžovým podtónem. 
Wink - Světlá  hnědá, klasická blendící barva, se kterou rozetřete všechno. Pro blondýnky je podle mě ideální i na vykreslení obočí. 
Katie - Barva mléčné čokolády,  to mě první napadlo. 
Cargo - Matná černá, která mě překvapila asi nejvíc. Ačkoliv jsem to vůbec nečekala, protože u ostatních paletek W7 mě tmavší barvy spíš zklamaly..Tahle černá je naprosto božská!
Swatche zleva: Shrimp, Oops, Venice, Wink, Katie, Cargo

Pro mě je tedy paletka naprostým Must-Have (Musím-Mít) kouskem. Momentálně se chystám na pár menších výletů a schůzek po České Republice a tahle multifunkční paletka jede na 100% se mnou!  

Máte i vy nějakou paletku, která vám na cestách nesmí chybět? 
A jaký máte názor na tyhle napodobeniny, které zaplavily náš kosmetický svět? 

3 komentáře:

  1. Paletka vypadá moc dobře. Když někam jedu, vždycky si beru paletku California od The Balm. Je prostě skvělá a mám v ní všechno co potřebuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem téhle doopravdy věrná a tahám ji všude. Od the Balm mě láká ta jejich celá matná - Meet Matte. Jsem na ty matné stíny prostě ujetá..

      Vymazat

Instagram