RychloRecenze: theBalm Mary-Lou Manizer

 V minulém článku o "háemkových" tvářenkách jsem vám dávala malý tip na dupe rozjasňovače od theBalm. A hned po jeho publikování jsem si uvědomila, že bych vám nejdřív mohla ukázat originál. Ten jsem si pořídila už před nějakou dobou a od té doby je jedním z mých nejoblíbenějších rozjasňovačů vůbec. 

 Americkou značku kosmetiky theBalm založila NewYorčanka Marissa Shipman a jejím hlavním heslem je ,,Krásná během 5 minut".  Velkým plusem je to, že kosmetika není testována na zvířatech a žádný z produktů neobsahuje parabeny. Navíc je pověstná svými krásnými obaly, který nezklamal ani u Mary-Lou Manizeru a velmi mě zaujal. 
Produkty značky theBalm si můžete objednat na jejich domovských webových stránkách www.thebalm.cz
theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč

 Já osobně ale nejsem zastáncem objednávání kosmetiky přes internet-mnohem radši si danou věc raději vyzkouším a osahám předem. Proto jsem byla velmi mile překvapená když jsem zjistila, že v novém obchodním centru Florentinum na Florenci je zřízena kamenná prodejna Parfums.cz, ve které můžete produkty najít a ozkoušet ještě před nákupem. Mary-Lou zde prodávají za 500 Kč. 
theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč

theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč
Jak už jsem psala před chvilkou. Balení je jako vždy naprosto luxusní a uvnitř krásného retro obalu se skrývá poklad. Poklad v podobě multifunkčního produktu, který můžete použít jako rozjasňovač, oční stín nebo jen jako lehký shimmer po celém těle. Má studenou zlatavou barvu, která na tváři/očích vytvoří nádherný odlesk. Žádné třpytky, jen přirozený lesk, co je nejenom krásný, ale také na vašem obličeji vydrží celý den!
Pigmentace je na tom také skvěle. Stačí jemné přejetí štětcem a make-up je kompletní! 
Za mě je tenhle produkt naprostou jedničkou a tzv. ,,svatým grálem" všech milovnic make-upu a krásy. Takže pokud ještě Mary neleží někde ve vašem kosmetickém šuplíku nebo taštičce, hned vyražte na nákupy a tuhle obrovskou chybu napravte!  
theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč
theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč
theBalm Mary-Lou Manizer -  8,5 g / 500 Kč

Tímto se s vámi pro dnešek loučím! Doufám, že se vám dnešní článek líbil a že se mnou vydržíte i do toho příštího. Mějte se krásně, Vaše M. :) 

2 komentáře:


  1. Love this! ♥
    Want all the pieces too!
    You are making me jealous, pretty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Happy to hear that someone likes my articles! :)
      Maybe we could do a swap with each other!

      Vymazat

Instagram