RychloRecenze: H&M Blusher & Highlighter Palette

Dnešní psaní článku mi trvalo snad celou věčnost. Včera jsem po dlouhé době zažila doopravdy skvělý večer se skvělými lidmi a vzhledem k tomu, že se večer značně protáhl, bylo dnes celý den celkem náročné myslet :D...I přesto jsem k počítači zasedla a psala. V poslední době jsem psala články o produktech z parfumérií a tak jsem se dnes rozhodla, že je na čase přijít s nějakou lehce dostupnou kosmetikou a zavděčit se tak i lidem, co nechtějí vyhazovat za kosmetiku miliony. 
Našla jsem totiž ideální paletku 3 tvářenek a rozjasňovače ve všemi známém H&Mku a to pouze za 149 Kč. Vzhledem k tomu, že na prodejnách nemají testery a na internetu jsem žádnou recenzi na paletku nenašla, rozhodla jsem se recenzi napsat já a třeba tím někomu pomoct v rozhodování. 

Jak už jsem psala, paletka stála jen 149 Kč což znamená, že jedna tvářenka vás vyjde na nějakých ani ne 40 Kč a troufnu si říct, že za takovou cenu byste nikde jinde tvářenku nepořídili (pokud ano, hned mi dejte adresu!).  
Vzhled se mi moc líbí - tuhle krásnou pastelovou broskvovou/lososovou/oranžovou mám velmi ráda. Vespodu jsou napsány i názvy jednotlivých barviček a jejich složení. Vzhled je tedy podle mě na jedničku, ale balení jako takové jednu chybu, a troufnu si říct, že celkem velikou, má. Je bohužel naprosto nepoužitelné na jakékoliv cestování, protože se v tašce snadno samo otevře.


 A teď už se konečně dostáváme k obsahu. Začneme rozjasňovačem (HIGHLIGHTER), ze kterého jsem naprosto unesená! Za 40 Kč tu totiž máme dupe známého a snad nejoblíbenějšího rozjasňovače - Mary-Lou Manizeru od theBalm! Má stejný zlatavý odlesk a na obličeji vypadá naprosto stejně. Pokud se vám tedy nechce dávat za Mary-Lou 5 stovek, tahle varianta vás určitě potěší! 
Nejsvětlejší ze tvářenek (LIGHT PINK) pro mě funguje také spíš jako rozjasňovač. Na slečnách se světlejší pleti vynikne rozhodně víc, ale pro mě je jaksi nepoužitelná. 

Odstín CORAL je na mě v tuhle roční dobu až moc zářivý. V balení vypadá zastřeně a hlavně matně, zatímco při nanesení na obličej je to až neonová korálová, které se na tvářích leskne, takže ji využiju spíš na jaře nebo v létě. Přes zimu nic pro mě.  
Zato poslední tvářenka (ROSE) je přesně podle mého gusta. Zastřená krásná meruňková, ideální na každodenní nošení. Neleskne se tak jako její sestřičky z paletky a na tváři vypadá velmi přirozeně. Ať už v zimě nebo v létě, je to taková stálice, která bude vypadat dobře kdykoliv.

Koupila bych si paletku znovu? Určitě ANO! Ačkoliv paletka malinko práší, cena je doopravdy úžasná a už kvůli rozjasňovači bych neváhala. Všechny odstíny jsou nositelné a i výdrž mě mile překvapila. Mohu ji tedy dál jen doporučit a doufám, že vám poslouží stejně dobře, jako momentálně slouží mně. 
To je pro dnešek tedy vše, u dalšího článku se budu těšit, Vaše M. :)

5 komentářů:

  1. Jej, toto sa mi páči.:) Ale predsalen sa spýtam - mali aj iné farby?
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, tohle je jediná kombinace co měli, potom už mají jen tvářenky jednotlivě :))

      Vymazat
  2. Vypadá krásně :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. vyzera fakt super, keby som ju tam videla urcite by som neodolala :)

    Pozyvam na Valentinsku giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se na ní skočím podívat:)

    OdpovědětVymazat

Instagram