RychloRecenze: YSL Tvářenka Radiance Blush č. 1

Ačkoliv jsem si jako jediné předsevzetí tohoto roku dala, že budu méně nakupovat, jsem zastáncem toho, že jednou za čas je třeba samu sebe pořádně rozmazlit. A kdy jindy se začít rozmazlovat než po Novém roce, kdy Sephora vyhlásí až 70% slevy? Dala se sehnat spousta věcí za zlomek ceny. Například od značek Too Faced, MUFE, Guerlain, Clinique, Benefit a dalších. Ani bych o tom nevěděla, nebýt skvělých instagramových (můj instagram tady) zpravodajek, které mě vždycky dají vědět kde a kdy se dá něco výhodně.
Původně jsem si šla pro tužku na oči od MUFE, ale to byla to tahle krásná YSL tvářenka, co mě přilákala svým nádherných balením. A když jsem zjistila, že je zlevněná z 1100 Kč na pouhých 650 Kč, nebylo o čem!
No a jestli se skoro 7 stovek vyplatilo nebo ne, to se dozvíte za chvilku..

Yves Saint Laurent YSL Radiance Blush odstín č. 1 - 4 g (650 Kč)


                                 Yves Saint Laurent YSL Radiance Blush odstín č. 1 - 4 g (650 Kč)

Začneme jako obvykle balením. Zlatá krabička a zlaté balení, které je zabaleno ještě v černém semišovém pouzdru. To nejspíš využiju jako pytlíček na náušnice nebo takového, protože celkově mi přijde tak trošku na nic. Součástí balení je i štěteček, který je kvalitní a na cestách by se určitě dal použít, takže ho výjimečně nevyhazuju, ale schovávám na horší časy.
Co se barvy týče, tvářenka je tvořena čtyřmi čtverečky - 2 jsou světlounce broskvové a 2 jsou tmavší cihlové. Já je všechny míchám dohromady a získám tím nádhernou terakotovou barvičku.
Pigmentovaná je skvěle! Nanáším jí Stipple štětcem a stačí jen jednou přejet a pigment stačí na obě dvě tváře. Navíc vypadá krásně přirozeně a tváře nádherně projasní.
Z čeho jsem ale nejvíc unešená je bezpochyby výdrž. Mám doma spoustu tvářenek a upřímně jsem si nikdy nemyslela, že nějaká nová vyfoukne ve výdrži prvenství mojí Harmony od M.A.C. Opak byl pravdou a tenhle poklad se suverénně na první místo dostal hned po prvním použití. Na obličeji mi bez hnutí vydržela 12 hodin a vypadala pořád jako těsně po nanesení. Od té doby ji používám nonstop a určitě ji uvidíte i v mých měsíčních oblíbencích.

Yves Saint Laurent YSL Radiance Blush odstín č. 1 - 4 g (650 Kč)











Tady můžete vidět nádherný detail a logo značky YSL. Po pár otření se samozřejmě ošoupalo a určitě si dovedete představit, jak smutno mi bylo.
Yves Saint Laurent YSL Radiance Blush odstín č. 1 - 4 g (650 Kč)
Takže závěr? Rozhodně chápu ty, které by za tvářenku takovou sumu nikdy nedaly. Dříve jsem byla úplně stejná. Ale postupem času jsem zjistila, že do některých produktů se opravdu vyplatí investovat. Že cena se (někdy) doopravdy rovná kvalita a hlavně, že GIRL CAN NEVER HAVE TOO MUCH YSL! :))
U dalšího článku, Vaše M.

2 komentáře:

  1. Souhlasím, do kosmetiky se investovat vyplatí, někdy se dá něco najít i v drogérii, ale když už poznáš něco lepšího, je toho po málu.

    OdpovědětVymazat

Instagram