RychloRecenze: Sleek i-Divine Storm Palette

Nevím jestli v nadpise použít RychloRecenze a nebo spíš LáskaNaPrvníPohled! Pod stromečkem jsem si letos rozbalila to nejhezčí překvápko a to paletku od Sleeku. Já si tuhle paletku přála už několik dlouhých měsíců a ne a ne jí pořídit. Moje skvělá sestřička mi ale nejspíš čte myšlenky a tak mi konečně Sleekovská kráska říká ,,paní".

Sleek je anglická značka kosmetiky, která je známá především svojí vysokou kvalitou, skvělou pigmentací a přijatelnou cenou. A já musím říct, že naprosto souhlasím se vším. Už dlouhou dobu vlastním jejich sadu na konturování a pár rtěnek, které jsou moje oblíbené. A paletka na tom kvalitou určitě není jinak. Stíny nepráší, na víčku vydrží celý den (i bez báze) a o pigmentaci se snad ani nemusíme bavit. Navíc u značky Sleek oceňuji i jejich super názvy stínů. No a jejich balení? Doopravdy ,,sleek" - černé, jednoduché, elegantní a s velkým zrcátkem.

Sleek MakeUp i-Divine Storm Palette
A teď už konkrétně k paletce Sleek i-Divine Storm. Obsahuje 12 stínů, řekla bych naprosto ideálních a univerzálních. Dá se z nich vytvořit jak jemné každodenní nude líčení, tak i dramatický party look. Konzistence stínů je krásně máslová a velmi mě překvapilo, že i matné stíny, které jsou na tom většinou o něco hůř, jsou na tom s pigmentací vážně výborně. Dvě matné hnědé, temná černá, krásné odstíny zlaté, zelené, vínové...No, pomrkejte sami!
Sleek Make-up i-Divine Storm Palette 















Horní řada: SAND STORM, SNOW STORM, CALM BEFORE STORM, THUNDER STORM, PERFECT STORM, FIRESTORM
Spodní řada: DUST STORM, GATHERING STORM, STORM CLOUD, ELECTRIC STORM, EYE OF THE STORM, BLACKOUT





























Sleek Make-Up i-Divine Storm Palette
Tahle paletka je prostě a jednoduše naprosto dokonalá. Můžete ji sehnat například na Galaxii přání za krásných 289 Kč - rozhodně za to stojí. Já už si tam vyhlídla pár dalších kousků, které mi v ..paletkovém šuplíčku" tedy rozhodně nemůžou chybět!
Jak jste na tom vy? Máte rádi Sleek paletky? A pokud ano, jakou mi můžete doporučit? :)

2 komentáře:

  1. Ja som od Sleeku este paletku neskusala ale strasne ma lakaju :) brala by som kludne aj vsetky :) dakujem za inspiraciu :)
    Pozyvam na vianocnu GA: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem doopravdy nadšená, přiznám se, že už jsem objednala další:)..Doufám, že budu inspirovat i nadále!
      Moc děkuji za pozvání, určitě se zúčastním!

      Vymazat

Instagram