Moje štětce: Real Techniques by Samantha Chapman: Core Collection

Krásné odpoledne všem!

Pokud sledujete můj blog už delší dobu a čtete moje (nepravidelně) články pravidelně, pak jste si mohly v minulém článku přečíst, že se snažím pomalu ale jistě rozšiřovat svojí štětcovou rodinku. Tenhle měsíc se mi podařilo jí rozšířit hned o několik štětců a to o štětce na oči značky Be Chic (na článek se můžete těšit po důkladném ozkoušení) a na tyhle krasavce značky Real Techniques.
Pravděpodobně už je vidíte tak po milionté, ale pokud ne a chcete znát můj názor na ně, určitě čtěte dál!
Real Techniques by Samantha Chapman: Core Collection

Jak tedy název napovídá, dnes budeme mluvit o řadě Core Collection, což by měla být řada zaměřená především na obličej - nanášení báze, korektoru, zakrývání nedostatků a konturování.
Obsahuje 4 štětce, které vám dorazí i s cestovním pouzdrem/stojanem na ně. Pouzdro je lehce omyvatelné, praktické a perfektní na cestování.
Všechny štětce mají hliníkovou rukojeť, která je na konci pogumovaná.
Upřímně mě překvapila jejich velikost, protože jsou menší než všechny ostatní štětce, které vlastním. Ničemu to ale nevadí, možná spíš naopak. Umožňuje to podle mě větší preciznost při nanášení jakéhokoliv produktu.
Od doby, kdy jsem štětce pořídila, byly už několikrát vyprány a NIKDY nepustily ani chloupek což je určitě to největší plus a na závěr jen řeknu, že jemnější štětce jsem snad nikdy nepoužívala.
Navíc jsou cenově velmi dostupné a kvalitou se podle mě vyrovnají dražším značkám jako je například Sigma nebo Sedona Lace. Sada Core collection stála 639 Kč a já jí pořídila na stránkách Galaxieprani.cz
Obecně jsem tedy naprosto spokojená a teď se mrkneme na štětce jednotlivě.

Real Techniques by Samantha Chapman: Core Collection

 1. Buffing brush - Největší ze štětců, který je podle popisu na krabičce určený k nanášení minerálního make-upu nebo pudru. Každopádně já ho nepoužívám na nic jiného než na tekutý make-up. RT má v zásobě celkem 3 velké štětce na make-up: 1. Foundation brush - high/full coverage (vysoké krytí)
                                                                    2. Expert face brush - medium coverage (střední krytí)
                                                                    3. Buffing brush - light/medium coverage (lehké krytí)
                          - Právě proto mi tenhle štětec naprosto vyhovuje. Make-up se dá hezky zapracovat a vypadá krásně přirozeně. Nepřipadám si potom jako chodící maškara s centimetrovým nánosem barvy.

 2. Contour brush - Překvapivě, jak už jeho název napovídá, je to štětec určený na nanášení kontur. Já se stále nemůžu rozhodnout na co ho používat dřív a nejspíš bych těchhle štětců potřebovala tak 5. Ideální na bronzer, rozjasňovač, rozblendění korektoru pod očima, pudr pod oči...Tenhle štětec je ideální naprosto na všechno!

 3. Pointed Foundation brush - Jeden z těch menších na make-up, ale dle mého názoru na make-up naprosto nepoužitelný. Je tak malý, že zakrytí celého obličeje by trvalo opravdu dlouho a na to po ránu vážně čas není. Momentálně ho používám na krémový rozjasňovač, ale taky to žádná hitparáda není. Prostě a jednoduše, kdyby mi tenhle štětec někdo vzal, asi by mi ani v mojí kolekci nechyběl.

 4. Detailer brush - Precizní štěteček perfektní na zakrývání problémových oblastí (pupínků, jizviček, atd...) nebo jako štětec na rty.

Real Techniques by Samantha Chapman: Core Collection
Takže tak - I já jsem jimi unesená a značce Real Techniques nejspíš zůstanu věrná velmi dlouho. Momentálně mám spadeno na štětec na tvářenku, Setting brush na pudr a Expert face brush na make-up. Ještěže se blíží ty Vánoce :)..To je ode mě pro dnešek všechno, doufám, že se vám článek líbil a že (pokud ho ještě neodebírate) začnete odebírat můj blog, ať je nás tu co nejvíce.
Příště se budu těšit, Vaše M.

1 komentář:

  1. Z této sady mám 4 štětce, některé jdou, jiné ne. Celkově mě RT nepřesvědčil k dalšímu nákupu.

    OdpovědětVymazat

Instagram