Můj letní (fashion) wishlist - 2014

V poslední době se v mém životě stala spousta událostí. Úspěšná maturita, už ne tak úspěšné podávání přihlášek na vysokou.  Zklamání v některých lidech a menší uzavření se do sebe, kdy jsem doopravdy potřebovala/stále potřebuju zmizet ze světa, zůstat v posteli a na pár dní prostě "umřít".

Během polehávání v posteli jsem si krásně utřídila všechny názory a myšlenky. No a kromě toho jsem se rozhodla utřídit i všechno ostatní - vyklidila stůl, probrala oblečení a vyházela všechen make-up, který mi jen ležel v šuplíku a já ho dlouho nepoužila. Uvolnila se mi tak spousta místa a já samozřejmě nelenila a hned si vytvořila seznam věcí, kterými bych chtěla tohle prázdné místo (ať už v mojí skříni nebo v srdci) zaplnit.



1. Cami topy - První na seznamu jsou cami topy, do kterých jsem se naprosto zamilovala. Už jich doma pár mám, ale tohle léto jich ještě spoustu potřebuju pořídit. Jako první určitě pořídím černý a dál bych chtěla nějaký s květinovým vzorem - ten je na léto jak dělaný.
2. "Black lace" kraťasy- Kraťasy skoro vůbec nenosím, nemám na to postavu, ale do těch krajkovaných jsem se naprosto zamilovala!
3. "Floral print" kalhoty - Kalhoty s květinovým vzorem už okukuju dlouho a konečně jsem našla "to pravé ořechové" v h&mku.
4. Černé ZARA lodičky - Nutnost, nutnost, nutnost! Rozhodla jsem se, že letošní léto konečně začnu nosit podpatky a s těmihle kráskami to byla láska na první pohled.
5. "Snake print" tenisky - Je mi ovšem jasné, že podpatky asi neunosím každý den a nové tenisky do svojí sbírky botiček taky potřebuju.
6. Boyfriend džíny - S roztrhanými "boyfriend" kalhotami se letos také roztrhl pytel a každý, kdo chce být alespoň trochu IN je doma musí mít. Zatím mám tu smůlu, že ve všech vypadám jako s prominutím naprostý debil! Takže budu ještě dál hledat, protože tenhle trend se mi strašlivě líbí.
7. Bílé sako - Po tom stůňu už dloouhou dobu, ale pořád jsem ještě nanarazila na žádné, které by mi vyhovovalo jak materiálem, tak střihem. Nějaké typy na ideální sáčko?




8. "Statement" náhrdelníky - Jako poslední na módním seznamu mám spoustu velkých náhrdelníků, které dokáží oživit každý outfit a kterých podle mě není nikdy dost. A vás prosím, abyste mi do komentářů hodily nějaký tipy, kde nějaký krásný velký náhrdelník seženu :)

Doufám, že se článek líbil a příště se zase budu těšit, Vaše M. :)

3 komentáře:

  1. ty černý lodičky jsou top, jestli je klofneš, budu první, kdo ti je bude závidět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím jsem klofla jen sako, kraťasy a tílečka :D momentálně je na tom můj rozpočet bledě, tak zase budu čekat!

      Vymazat
  2. zohnala si nahrdelnik?

    Pozyvam na konco letnu SKIN IN BLOSSOM GIVEAWAY, tu: jeej krasna je! pozyvam na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Instagram