Můj vánoční wishlist (2013)

Vánoce jsou už za dveřmi, a celý kosmetický svět je momentálně zaplavený různými tipy na krásné vánoční dárky. I já se jimi nechala inspirovat a vytvořila si menší list mých přání, kterými by mi Ježíšek udělal asi největší radost. Přiznám se, že jeden dáreček už jsem si pořídila předčasně na cestě ve Francii, kde jsem byla se svými kamarádkami. Mimochodem, větší Sephoru, než tu francouzskou, jsem nikdy neviděla a myslím si, že už nikdy neuvidím! O tom už třeba v dalším článku, teď se můžeme pustit do mého vánočního wishlistu!






















Prvním a největším přáním na obrázku je podzimní/zimní kabát. Ani mi tolik nejde o kožené rukávy, ale strašlivě se mi líbí střih kabátu a jeho křivý zip. Fotka kabátu je "ukradena" na stránkách Zary, takže právě tam můžete tenhle kousek sehnat. Mně se upřímně nechtějí utrácet 3 tisíce za kabát a tak jsem si našla levnější variantu v obchodě F&F a o to větší radost jsem měla, když mi kabát zlevnili na 600,-. Takže pokud někdo sháníte podobný kabát, naběhněte do Letňan, mají ho v černé, červené a modré barvě!

Další věcí, která by mi udělala velikou radost jsou bílé nízké Conversky. Ty se snažím už pár týdnů sehnat, ale v mojí velikosti se prostě asi evidentně nevyrábí. Conversky tedy budou muset nejspíš počkat až je objednám ze zahraničí. Pokud některá máte tip na nějakou webovku, sem s ní!

To by bylo z oblečení celkem všechno, teď už se pomalu dostáváme ke kosmetice. Jako každý rok bych pod stromečkem nutně potřebovala objevit nějaký krásný parfém. Můj nejoblíbenější je bezpochyby Bright Crystal od Versaceho, který mi bohužel asi před měsícem došel. Nezlobila bych se, kdyby se třpytil pod stromečkem i letos :)

Co je mým nejspíš nejvysněnějším dárkem je Naked 2 paletka od Urban Decay a právě ta je tím dárečkem, který jsem předčasně pořídila v Paříži. Nemohla jsem se rozhodnout, jestli Naked original, nebo Naked 2, ale po hodinovém rozhodování a poradě s mými kamarádkami, dvojka zvítězila. U stojanu s UD jsem strávila asi nejvíc času a ohmatávala všechny testery, co tam měli. Další jejich věc, kterou si chci časem pořídit je Naked basic, která obsahuje pouze matné stíny.
Další paletkou, kterou bych si moc přála je paletka, která mi basic prozatím nahradí. Sice tak trošku frčela před rokem, ale mě uchvátila až teď. Jedna se o paletku očních stínů, která loni doprovázela film Snow white and huntsman od Diega Dalla Palmy.

A konečně už poslední věcí, ze které bych asi upřímně brečela štěstím jsou štětce Real Techniques. Na sadu Core collection si brousím zuby už dlouho, zamilovala jsem se do konturovacího štětce (Contour brush) a štětce na make-up (Buffing brush). Sada na oči je podle mě naprostý základ, bez kterého se nikdo neobejde, takže jestli ,,Ježura" nenadělí, obávám se, že si jí nadělím já hned po Vánocích :).

Tím končí můj seznam přáníček. Ačkoliv by mi tyhle dárečky udělaly obrovskou radost, nejvíc si hlavně přeju sedět v teplých ponožkách a sledovat pohádky s mojí starší ségrou, maminou a taťkou. Mít kolem sebe hromadu jídla, cukroví a čokolády a užít si Vánoce a vánoční atmosféru s nimi spjatou. To už je ode mě po dlouhé době dnes vše. Budu ráda, když mi pošlete vaše wishlisty a třeba tím rozšíříte i ten můj.

U dalšího článku, Vaše M. :)



1 komentář:

  1. Tu DDP paletku jsem viděla u Plum v eshopu ve slevě tak se kdyžtak mrkni :)

    OdpovědětVymazat

Instagram